The news is by your side.

Simona Halep a anunţat că a semnat cu noul sponsor. Câţi bani va încasa

0 2

Simona Halep (26 de ani) tocmai a lăsat de înțeles că a ajuns la un numitor comun cu oficialii celor de la Nike, printr-un mesaj postat de ea pe contul de twitter. Pentru acest contract, numărul doi mondial va încasa aproximativ două milioane de dolari.

”Just Do It – I Just Did It”, este mesajul Simonei, cu trimitere directă spre logoul celebrei firme de echipament sportiv.

Simona va intra astfel în echipa din care fac parte Serena WilliamsMaria SharapovaRafael Nadal sau Roger Federer, motiv de analiză pentru presa de peste Ocean.

Dezvăluire: Simona Halep are un nou sponsor„, a fost titlul ales de ”Tennis World USA”, care anunţă că negocierile au durat atât de mult pentru că reprezentanţii fostului număr unu mondial au ţinut să dezbată toate detaliile din contract.

Halep va primi cu peste 800.000 de dolari mai mult faţă de cât încasa de la Adidas, mai punctează sursa citată. În consecinţă, suma reală pentru care Simona va semna cu celebrul brand american va fi de aproximativ două milioane de dolari. Iniţial, El Pais notase că Halep va primi doar 1,3 milioane anual, motiv pentru mulţi să se întrebe de ce a mai renunţat la Adidas.

Actualul număr doi mondial a întrerupt colaborarea cu Adidas la finalul anului 2017, după ce gigantul german a refuzat să îi mărească contractul la două milioane de euro anual, cât voia Simona. Ea câştiga din acel parteneriat un milion de euro/an.