Simona Gherghe, probleme cu fetița, la grădiniță: “Prietenele mi-au spus să fiu tare să rezist”

Simona Gherghe a trecut prin momente grele, după ce fiica sa a leșinat de plâns, în a doua zi de grădiniță. Dacă prima zi a trect cu bine, ei bine, a doua a fost una plină de peripeții. Vedeta de televiziune era acasă, cu mezinul Vlad, când a primit un telefon care a tulburat-o.

Fiica Simonei Gherghe a leșinat de plâns la grădiniță

Educatoarea Anei a sunat să anunțe că fetița plâge puternic și nu o poate împăca deloc. Simona Gherghe a apelat-o video pe educatoare și a încercat să o liniștească pe cea mică, însă fără prea mare succes. Așa că s-a îmbrăcat rapid și a pornit spre grădiniță.

Fix atunci a scris textul respectiv, în timp ce aștepta în fața grădiniței. Aștepta să vadă dacă Ana se iniștește sau dacă chiar trebuie să se ducă și s-o ia acasă. Toate prietenele au avertizat-o asupra acestui aspect, însă i-au dat un sfat care a pus-o pe gânduri pe frumoasa prezentatoare de televiziune.

Fiica Simonei Gherghe a leșinat de plâns la grădiniță
Fiica Simonei Gherghe a leșinat de plâns la grădiniță. Sursa foto: ciao.ro

”Nu vreţi să ştiţi ce în sufletul meu”

„Ana mea este în a doua zi de grădiniţă, l-am lăsat pe Vlad acasă, şi sunt în faţa grădiniţei, pentru că avem următoarea situaţie: a cam plâns astăzi. Diana, educatoarea, a cam reuşit acum să o liniştească, ceva mai devreme plângea foartea tare. Am sunat-o video şi i-am spus că o să vină mama să o ia, a reuşit să se liniştească, acum sunt în expectativă, să vedem dacă intru să o iau sau dacă aştept şi o să fie ok.

Nu vreţi să ştiţi ce în sufletul meu. Toate prietenele care au trecut prin asta mi-au spus să fiu tare, să rezist, pentru că aşa este în primele zile. Ieri a fost super bine, n-a plâns deloc, a stat până la ora 1, de la 9 şi jumătate”, a scris pe o rețea de socializare Simona Gherghe.

Articolul Simona Gherghe, probleme cu fetița, la grădiniță: “Prietenele mi-au spus să fiu tare să rezist” apare prima dată în Stiri Mondene.

Loading...

Recomandari

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More