Simona Gherghe este însărcinată din nou. Primele imagini cu burtica de gravidă

0 48

Simona Gherghe ar urma să aducă pe lume pe cel de-al doilea copil, după ce în luna mai a anului trecut, Simona Gherghe a născut o fetiţă, anunţă Spynews.ro.

În imaginile pe care vă invităm să le urmăriţi în galera foto se poate vedea cum burtica Simonei Gherghe a început să se vadă. Cel mai bine, burtica Simonei Gherghe se vede în ziua în care frumoasa prezentatoare a îmbrăcat o rochiţă ceva mai mulată, care îi scoate în evidenţă formele de viitoare mămică.

Frumoasa prezentatoare de la „Acces Direct” ar urma să devină mamă pentru a doua oară, după ce în luna mai a anului trecut a adus-o pe lume pe micuţa ei, Ana Georgia. Vestea că Simona Gherghe ar fi însărcinată vine la doar puţin timp după ce s-a aflat că simpatica prezentatoare şi-unit destinul în faţa Lui Dumnezeu cu tatăl fetiţei sale, Răzvan Săndulescu.

De asemenea, am ajuns la concluzia că Simona Gherghe ar fi însărcinată pentru că de curând Mirela Vaida a precizat că urmează să se mai anunţe o graviduţă printre vedete. În plus, în ultimul timp, Simona Gherghe a renunţat să mai poarte rochii mulate, aşa cum ne-a obişnuit, frumoasa prezentatoare purtând din ce în ce mai des haine largi. Nu în ultimul rând, de fiecare dată când se ridică pentru a primit un invitat în emisiune, Simona Gherghe ţine în dreptul pântecului un clipboard pentru a nu i se vedea burtica. Contactată de reporterii Spynews.ro Simona Gherghe nu a confirmat faptul că ar urma să devină din nou mămică

Recomandari