Sfidare a POLIȚIEI! Bărbat din Slobozia, amendat cu 1.000 de lei după ce a dat o BEȘINĂ lângă un polițist! Cum a fost sancționat agentul

0 40

Un polițist local din Slobozia a reușit să-și șocheze șefii după ce l-a amendat cu 1.000 de lei pe un bărbat pe motiv ca a tras un vânt, după cum a și scris agentul, negru pe alb în procesul verbal.

În misiune se aflau un polițist local și un agent de la Rutieră pe un bulevard din Slobozia. Ei erau foarte atenți la șoferii care parcau neregulamentar și se aflau în procesul  de sancționare a unui bărbat care nu a parcat regulamentar. Atunci s-a apropiat un individ care într-un gest solidaritate cu cei amendați a venit lângă polițiști și a început să tragă vânturi.

Înfuriat de gestul complet nepotrivit al bărbatului, polițistul local a scos chitanțierul și l-a sancționat cu 1.000 pentru că ar fi provocat indignarea persoanelor din jur.

„Este inadmisibil sa accepti un astfel de comportament ostentativ in total dispret fata de cei ce sunt in jurul tau. Iar o neinterventie a agentului politiei locale poate ar fi fost mai de condamnat” a de clarat Laurentiu Abaza, Directorul Poliției Locale din Slobozia, potrivit stirileprotv.ro.

Recomandari