Sfaturile unei dive de 92 de ani. „Unicul om care îţi va fi alături toată viaţa eşti tu!”

0 19

Dona Maria Jilo, o adevărată doamnă de 92 de ani, care a cochetat cu modellingul şi literatura, a împărtăşit câteva sfaturi la care a ajuns după ce a trecut prin foarte multe experienţe de viaţă.

Tocmai pentru a ajuta orice tânără să reuşească în viaţă, Dona Maria a dezvăluit câteva învăţături:

1. Nu vă gândiţi la cifrele care nu există. Aici mă refer la vârstă, greutate şi înălţime. Lasă-i pe medici să se preocupe de asta.

2. Păstrează relaţiile doar cu oamenii veseli. Cei nemulţumiţi şi pesimişti te vor trage la pământ.

3. Continuă să înveţi. Cunoaşte mai multe despre computer, artizanat, grădinărit, orice. Nu lăsa creierul să lenevească.

4. Preţuieşte orice mărunţiş. Bucură-te de el la maximum.

5. Râzi cât mai des, tare şi mult. Râzi până vei obosi. Şi dacă ai un prieten care te face să râzi mult, stai cât mai mult în preajma lui.

6. Când vrei să plângi: ţine-te, suferă şi mergi înainte. Unicul om care îţi va fi alături toată viaţa eşti tu. Trăieşte până eşti în viaţă.

7. Înconjoară-te cu tot ceea ce iubeşti. Fie este vorba despre familie, animale, plante, hobby, orice. Casa ta este refugiul tău. Nu o abandona.

8. Ai grijă de sănătatea ta. Dacă eşti bine, ţine-o tot aşa. Dacă ai sănătatea instabilă, întăreşte-o. Dacă nu o poţi întări, apelează la un ajutor.

9. Nu reveni acolo unde persistă sentimentul de vinovăţie. Mergi oricunde, numai nu acolo unde există o vină.

10. Spune-le celor dragi cât de mult îi iubeşti şi foloseşte orice ocazie să petreci timpul cu ei.

Recomandari