Sfatul medicului Monica Pop pentru toți românii: ”Luați de la farmacie…”

0 27

Sfatul medicului Monica Pop pentru toți românii: ”Luați de la farmacie…”
Medicul Monica Pop le recomandă românilor să-și facă vaccinul antigripal, care în cazul ei nu a avut niciun efect advers.
În plus, gripa costă mai mult, ne atrage atenția managerul Spitalului de Urgențe Oftalmologice din București.

”Luați de la farmacie vaccin antigripal și faceți-l! Gripa costă mult mai mult! Plus suferință! Eu l-am făcut! Niciun efect advers!”, a scris medicul Monica Pop, joi, pe pagina sa de Facebook.
„VACCINATI-VA ANTIGRIPAL_
Ca sa nu mai faceti forme severe de viroze respiratorii(raceli serioase)!!

Eu fac asta de ani multi si, cu toata imunitatea scazuta (atunci) de incercarea prin care am trecut, nu am mai facut nici o forma serioasa (nici macar atunci si niciodata de cind fac, anual, vaccinul), desi am venit si vin in contact permanent cu atitia pacienti raciti rau sau chiar cu gripa! Mai mult, am facut vaccin unei doamne in virsta, contact de gripa aviara si a scapat cu o forma usoara!

Altfel,boala i-ar fi putut fi fatala! Stie toata lumea cit de grava si contagioasa e!
E recomandabil tuturor, sanatosi sau cu boli cronice! ( diabet, anemii, cancere, chiar vindecate, stari de debilitat de orice fel, reumatici, etc)! Daca veniti in contact cu bolnavi de gripa si sinteti vaccinati, faceti doar forme usoare,

( curge nasul usor, tuse usoara, de durata scurta, cu stare generala buna ) sau nu faceti deloc!
Vaccinul NU doare! Virozele respiratorii sint greu de suportat , dureaza si pot fi foarte grave!
Cu ce vaccin gasiti in farmacii! Am facut vaccin antigripal de provenienta din mai multe tari! Ce a existat, in fiecare an! Nu am cautat sau preferat vreunul anume! Toate au avut efecte benefice! Nu am avut nici un fel de efecte secundare, niciodata!
Surse: www.antena3.ro/
www.facebook.com/drmonicapop

Recomandari