Sfat de la o româncă, Alina Murgeanu: O casă se transformă în cămin când poţi să scrii “Te iubesc” pe praful de pe mobilă. Eu singură făceam curățenie cel puţin 8 ore în fiecare sfârşit de săptămână pentru a lăsa totul perfect “pentru cazul că vine cineva”.

0 36

O româncă, Alina Murgeanu, a dorit să aducă aminte femeilor că viața nu înseamnă să faci curățenie non-stop că poate vine cineva în vizită și totul trebuie să arate de nota 10. Nimeni nu vine în vizită pentru că ceilalți sunt ocupați să-și traiască viața, nu să vină în inspecție.

“DOAMNELOR, FEMEILOR !!!

Amintiţi-vă că un strat de praf protejează lemnul mobilelor…
O casă se transformă în cămin când poţi să scrii “Te iubesc” pe praful de pe mobilă.
Eu singură munceam cel puţin 8 ore în fiecare sfârşit de săptămână pentru a lăsa totul perfect “pentru cazul că vine cineva”.

In final, am înţeles că “nu venea” nimeni, pentru că toată lumea îşi trăia viaţa petrecând-o bine !!!
Acuma, dacă vine cineva, nu trebuie să explic în ce condiţii este casa : sunt mult mai interesaţi să mă asculte despre lucrurile pe care le-am făcut ca să-mi trăiesc viaţa şi să mă distrez.

Dacă nu ţi-ai dat seama…Viaţa este scurtă, petrece-o bine!

Fă curat, dacă e nevoie…
Dar ar fi mai bine să pictezi un tablou sau să scrii o scrisoare, să faci o prăjitură sau un desert, să plantezi o sămânţă, să te gândeşti la diferenţa între “a vrea” şi “a trebui”.

Fă curat, dacă e nevoie, dar nu ai mult timp…
Cu atâtea plaje pentru înotat şi munţi de escaladat, râuri de navigat, o berică de băut, muzică de ascultat, cărţi de citit, prieteni de iubit şi viaţă de trăit.

Fă curat, dacă e nevoie, dar…
Lumea de afară : cu soarele pe faţă, aerul în păr, zăpada care cade, o răpăială de ploaie…Ziua asta nu se mai întoarce…

Fă curat, dacă e nevoie, dar…
Ţine cont că bătrâneţea va sosi şi nu vei mai fi ca acum…Şi când îţi vine rândul să pleci, te vei transforma tot în praf.

Transmite-l tuturor femeilor minunate din viaţa ta…”

Articol relatat de RB.

Recomandari