Senatorul Mihai Goțiu a fost BĂTUT de sociologul MIREL PALADA, în platoul unei televiziuni

0 22
Senatorul USR Cluj, Mihai Goțiu, a fost agresat în platoul B1, de către sociologul Mirel Palada, în timpul pauzei publicitare.

 Prezentatoarea emisiunii de la B1 Tv, unde a avut loc incidentul odios, a scris pe pagina sa de Facebook, cum s-au întâmplat evenimentele, susținând că Mirel Palada nu va mai fi invitat în emisiunea sa:

„Astăzi am asistat la o scenă pe care nu credeam că o pot trăi într-un platou de televiziune. Pe pauza de publicitate, Mirel Palada s-a năpustit cu pumnii asupra lui Mihai Goțiu, pe motiv că e o dovadă de nesimțire să întrerupi un interlocutor. Dezavuez total un asemenea comportament și observ că agresivitatea verbală și chiar fizică, iată, începe să fie la ordinea zilei printre politicieni în emisiuni – vezi cazul Nicolicea. Îmi pare rău pentru Mihai Goțiu, iar pe Mirel Palada nu îl veți mai vedea în emisiunea mea”, a scris Nadia Ciurlin pe Facebook.

Mihai Goțiu și-a revenit, după ce a fost „șifonat” destul de serios în platoul postului de televiziune B1 TV. Senatorul a apărut în emisiunea lui Radu Banciu, susținând că deși a primit un pumn în gură, este în regulă.

Goțiu a lansat un mesaj către prietenii săi să se liniștească

„A reușit sa mă lovească o data cu pumnul în gura. Acum am văzut ca am o julitură și la un picior! Aș dori ca prietenii mei sa se liniștească! Am pățit lucruri și mai rele. O să rezist în continuare”, a declarat Goțiu, la B1 Tv.

„Mâine dimineaţă mă duc la poliţie. Vreau să mă linișltesc în acest moment. Mâine va fi zi o lungă. Probabil, din cate am înteles, cei de la B1 vor prezenta imaginile mâine.

Am fost lovit cu pumnii şi picioarele după ce i-am atras atenția lui Palada, de mai multe ori, la modul cum vorbeste. M-a lovit cu pumnul în gură. Sunt în regulă, am suferit lucruri şi mai rele”, a spus Mihai Goţiu într-o intervenţie în emisiunea „Jocuri de putere”.

În aceste momente, pe pagina de Facebook a senatorului Mihai Goţiu apar mesaje de încurajare şi susţinere din partea celor care îl simpatizează.

„Ţine-te tare Mihai ! Îţi suntem alături”, a scris unul dintre simpatizanţii senatorului.

Moderatoarea emisiunii de la B1TV a precizat că, în pauza emisiunii, senatorul Mihai Goțiu a fost agresat de Mirel Palada. Cei doi au părăsit platoul televiziunii.

Potrivit primelor informații, Palada l-ar fi lovit pe Goțiu cu pumnul în nas, pe care i l-ar fi spart.

Un fost ziarist, Georga Rîpă, a scris pe Facebook că surse care se aflau în platou la momentul incidentului au declarat că Goţiu a fost lovit „oribil”.

„În pauză publicitară de la B1, Mirel Palada „i-a spart buza” și „l-a lovit oribil” pe senatorul USR Goțiu. „Nadia Ciurlin era șocată”. Citatele aparțin unei persoane prezente în platou”, se arată în mesajul fostului ziarist.

Recomandari