Semnal de alarma! Cosette Chichirau: Fondul de Rezerva al Guvernului este ZERO!

0 47

Fondul de Rezerva al Guvernului este ZERO!

Eugen Teodorovici este nu doar mincinos, ci și iresponsabil! În decembrie anul trecut, când se discuta bugetul, domnii Eugen Teodorovici, Viorel Ștefan și Ionuț Mișa au luat bani de la acest capitol și i-au alocat pentru alte cheltuieli. Vedeți în secvențele de mai jos cum se proceda.

Am spus la momentul respectiv că este absurd că Guvernul României să nu aibă bani în fondul de rezervă. Am spus că e nevoie de bani pentru a interveni în caz de urgență.

Nu numai că nu au ținut cont de această observație, dar m-au și tratat cu o aroganță specifică doar incompetenților.

Astăzi, Guvernul PSD nu are bani să intervină pentru a opri răspândirea pestei porcine. Iar Eugen Teodorovici spune că nu sunt bani la fondul de rezervă pentru că s-ar fi cheltuit pe alte ”urgențe”. O minciună! Nu au fost cheltuiți pe alte urgențe. Pur și simplu au fost luați din fondul de rezervă încă de când s-a făcut bugetul.

În secvențele de final, Eugen Teodorovici mă întreabă dacă sunt liniștită. Îi răspund acum. Nu! Nu sunt deloc liniștită și nu cred că un om normal poate fi liniștit văzând că astfel de incompetenți și iresponsabili sunt la butoane.

Trei miniștri de finanțe, trei iresponsabili care bagă România în pământ: Eugen Teodorovici, Viorel Ștefan, Ionuț Mișa. Toți făcuți din același aluat marca PSD: corupt, iresponsabil, incompetent.

Recomandari