Şeful Direcţiei Generale Antifraudă, dat afară de Dăncilă după „ultimul avertisment” al lui Dragnea

0 54

Premierul Viorica Dăncilă l-a dat afară, miercuri, pe şeful Direcţiei Generale Antifraudă Fiscală, Virgil Pîrvulescu, şi l-a înlocuit cu Daniel-Mihai Tudor, care ocupase anterior poziţia, pe vremea lui Mihai Tudose.

Decizia a fost publicată miercuri în Monitorul Oficial.

Interesant de menţionat că, potrivit Adevărul, în ziua în care Virgil Pîrvulescu a fost demis, liderul PSD Liviu Dragnea transmitea un „ultim avertisment” către Autoritatea Sanitar-Veterinară, Protecţia Consumatorului, Antifraudă şi Vămi, pe care le soma că, dacă „nu sunt în stare să analizeze fiecare fruct sau legumă care intră în România, ca să nu mai intre produse nesănătoase în ţară, atunci să plece acasă”.

Şeful PSD se arătase nemulţumit de faptul că marfa românească ce pleacă la export este controlată extrem de amănunţit de către reprezentanţii clienţilor externi, în vreme ce produsele importate de România nu beneficiază de un control la fel de riguros.

„Dar întrebarea mea este: TIR-urile care vin de afară sunt controlate la fel, de la origine până ajung pe raft, pe masa românilor? Toată lumea se plânge de calitatea proastă şi de faptul că nu sunt sănătoase”, afirma Dragnea.

Recomandari