Secretul vieţii lui Gigi Becali! Cine e de fapt soţia patronului de la Steaua

0 19

Patronul echipei Steaua, Gigi Becali, fost europarlamentar, este un familist convins şi nu există duminică în care să nu calce pragul unei biserici. La fel de credincioasă este şi soţia acestuia, Luminiţa, o femeie discretă, cu 12 ani mai mică decât soţul ei.

Puţini sunt cei care ştiu că Luminiţa este de fapt verişoară de gradul trei cu soţul său, astfel de legături fiind destul de frecvente la machidoni.

„Bunicii noştrii au stat în aceeaşi casă, suntem rude de gradul trei, dar asta contează mai puţin”, a fost singura referire pe care Becali a făcut-o acum ceva timp, în treacăt, la o emisiune televizată.

Luminiţa îl ştie pe Becali de când ea avea 14 ani, iar el 26 de ani, şi de atunci familiile lor au pus la cale căsătoria dintre ei. Doamna Becali e o femeie de casă, care se îngrijeşte de educaţia şi creşterea celor trei fete ale cuplului, Teodora (21 ani), Alexandra (20 ani) şi Cristina (16 ani).

Ea a refuzat orice apariţie publică, cu excepţia evenimentelor la care participă alături de soţul ei. La nunţi şi botezuri, Luminiţa (45 ani) priveşte îngăduitoare cum Gigi rupe ringul de dans, lăsându-l pe acesta să se dezlănţuie.

Gigi Becali, declaratie de dragoste pentru sotia sa. Ce i-a putut TRANSMITE FEMEII care i-a stat alaturi mai bine de 10 ani! Merita felicitari!

Desi este o fire vulcanica, Gigi Becali mai este recunoscut si pentru discretia in ceea ce priveste viata personala, dar si pentru ca isi iubeste enorm sotia si copiii.

Pe cat este el de vulcanic si extrovertit, pe atat de tacuta si discreta este ea, insa, acest echilibru emotional le-a asigurat succesul in viata de familie. Desi au trecut mai bine de douazeci de ani de cand si-a unit destinul cu cel al sotiei sale, Gigi Becali este la fel de indragostit de ea si nu se fereste sa-si exprime sentimentele in public.

In urma cu putin timp, atunci cand a fost intrebat de problemele de sanatate pe care le are in aceasta perioada, fiind nevoit sa apeleze la implanturi dentare dupa ce tesuturile i-au fost afectate de niste infectii, Becali nu s-a putut abtine si a facut o declaratie emotionanta despre cea care ii este mereu alaturi. “Asa a vrut Dumnezeu, sa imi cada dintele si mi-a cazut! Mie nu mi-e rusine, de ce sa imi fie? Mai ales ca eu sunt insurat, nu mai am nevoie sa ma insor, am o sotie pe care o iubesc foarte mult si Dumnezeu mi-e martor! Mi-ar fi fost rusine daca furam sau pacatuiam!”, a marturisit Gigi Becali.

Recomandari