SECRETUL bine ascuns al premierului Viorica DĂNCILĂ. Familia de la care a fost INFIIAT Victor, rupe TĂCEREA

Pe vremea când era profesoara de tehnologie de 26 de ani din Videle, Viorica Dăncilă, l-a înfiat pe al optulea copil al Floarei Trocan și al lui Tudor Malancu, Victor.

Mama și frații l-au revăzut pe Victor, acum în vârstă de 29 de ani, în imaginile recente de la Ateneul Român, când băiatul prim-ministrului a stat în loja oficială la evenimentul preluării de către România a Președinției Consiliului UE.

„Eu am vrut să-l las în spital, că nu mai puteam să-l îngrijesc și pe el! Cred și acum că am făcut bine și am văzut și eu la televizor că doamna l-a îngrijit bine”, spune Floarea Trocan, mama naturală a lui Victor Dăncilă.

„L-am căutat pe Victor la școală, să vorbim ca frații. I-am scris și pe Facebook, dar el mi-a zis că nu vrea să ne vedem”, povestește Cristina, 36 de ani, una dintre surorile mai mari, scrie libertatea.ro.

Înfierea lui Victor s-a făcut fără bani sau recompense, numai că pașii legali sunt neclari. Floarea Trocan, mama care l-a născut pe Victor și care recunoaște că Viorica Dăncilă i-a schimbat enorm în bine viața băiatului, își amintește însă că „primul certificat de naștere a fost făcut direct pe numele Dăncilă”, ceea ce poate fi o problemă legală.

„Am mers împreună cu doamna Dăncilă la Primăria comunei Siliștea și am semnat încuviințarea înfierii. Cu hârtia aceea, doamna s-a dus la Videle și a făcut actele. Iar primul certificat de naștere a fost pe numele Victor Florin Dăncilă”. „În a șaptea zi de la naștere, doamna Dăncilă a venit și a luat copilul de la maternitatea Videle”, încheie Floarea Trocan, mama naturală a lui Victor Dăncilă.

„Doamna Dăncilă a vrut s-o adopte și pe Aurelia, însă frații ei nu m-au lăsat”
Salvarea mamei și a băiețelului vine într-un mod neașteptat. O infirmieră știe o asistentă, care la rândul ei cunoaște o „doamnă profesoară care-ar vrea un copil”.

„Doamna” a lăsat vorbă la spitalul din Videle: „Anunțați-mă, vă rog, dacă cineva abandonează un nou-născut”. Floarea Trocan are 37 de ani, Viorica Dăncilă, 26. „Doamna profesoară” e anunțată și ia legătura cu familia.

Tatăl, Tudor Malancu, e la spital în București. Adopția băiatului e tratată exclusiv de mamă. „Doamna profesoară a vrut să ne vadă pe noi, familia și a venit la noi în casă”, își amintește Floarea. Era în capătul unei ulițe cu gard de sârmă.

„Când a intrat în bătătură, doamnei i-a plăcut și Aurelia, fetița blondă care avea doi ani și ceva. Am vrut s-o dau și pe ea, să-i ușurez viața, dar frații s-au opus. «Dacă o dai și pe Aurelia, du-te după ea, nu te mai întoarce!», mi-au zis ceilalți copii”, spune Floarea.

Loading...

Recomandari