Sebastian Burduja: „Uitați-va bine la imaginea asta. Acesta este un OM. Omul ăsta se numește Ștefan Mandachi și este unul dintre antreprenorii de succes care au rezistat in România. E bucovinean …a devenit făuritorul primului METRU de autostrada din Moldova!

0 50

Un om de afaceri din Suceava anunță un protest inedit la adresa autorităților care nu vor să construiască Autostrada Moldova. Pe 15 martie, la ora 15, va întrerupe lucrul timp de 15 minute în lanțul său de fast-food.

Proprietarul lantului de restaurante Spartan, Stefan Mandachi, a construit, in semn de protest, in judetul Suceava, primul metru de autostrada din Moldova intre Voronet si Putna si va fi inaugurat pe 15 martie, la ora 15, a declarat in cadrul unei conferinte de presa, noteaza wall-stret.ro.

Pe Facebook, Sebastian Burduja: „Uitați-va bine la imaginea asta. Acesta este un OM. Omul ăsta se numește Ștefan Mandachi și este unul dintre antreprenorii de succes care au rezistat in România. E bucovinean și merge mult cu mașina. Iar omul ăsta a calculat ca lipsa autostrăzilor l-a costat mai bine de un an din viața.

Și ca in fiecare an pe șoselele patriei mor mai mulți oameni decât la Revoluția din 1989. Practic, zice el, avem o revoluție in fiecare an.

Ștefan Mandachi s-a hotărât sa nu stea pe marginea drumului, vorba vine. Acum câteva săptămâni a distribuit milioane de broșuri cu mesajul “România vrea autostrăzi”. Iar acum a devenit făuritorul primului METRU de autostrada din Moldova! Cinste lui!

Pe 15 martie, la ora 15, ma voi alătura protestului lansat de Ștefan. Va îndemn sa o faceți și voi, dragi români de pretutindeni, oriunde ati fi in lumea largă!

Uniți putem face orice. Putem muta munții, sau măcar sa ii brăzdăm cu un drum (sau mai multe) care sa lege România de Europa, de dezvoltare și de demnitate”.

Vezi aici Video:

Revenim cu detalii!

Recomandari