Sebastian Burduja: România fără justiție inseamnă sărăcie lucie, pentru ca fără justiție nu poți sa ai investiții. Nu poți sa ai infrastructura. Romania faNu poți sa ai educație. Nu poți sa ai un sistem de sănătate decent. Și, mai ales, nu poți sa ai SPERANȚA.

0 67

ROMÂNIA: CAPĂT DE LINIE?

E tentant sa credem ca scandalurile care se țin lanț au legătura doar cu justiția. Din toată pâcla asta cu ordonanțe, regulamente, legi, procurori, judecători, CSM, CCR, putini sunt cei care mai înțeleg ce se întâmpla. Poate de asta sunt și putini români in strada…

Dar lupta pentru justiție nu este DOAR despre justiție. Este despre România și despre fiecare dintre noi. Da, vreau ca toți infractorii dovediți sa putrezească in închisori, după cum merita. Și mai ales vreau sa le luam toți banii pe care i-au furat și înmulțit prin furt. Dar mai e ceva.

România fără justiție nu înseamnă doar ca tâlharii nu intra la pârnaie. Înseamnă și sărăcie lucie, pentru ca fără justiție nu poți sa ai investiții. Nu poți sa ai infrastructura. Nu poți sa ai educație. Nu poți sa ai un sistem de sănătate decent. Și, mai ales, nu poți sa ai SPERANȚA. Când vezi ca toți interlopii și analfabeții prospera, iar oamenii cinstiti și muncitori sunt puși in genunchi, de ce sa mai stai in țara asta?!

Fix așa se explica de ce peste 200.000 de romani pe an pleaca din țara. Ganditi-va ce înseamnă asta! In 10 ani Bucureștiul ar dispărea de pe harta!

Deci lupta pentru o țara dreapta, cu o justiție independenta, este DESPRE ROMÂNIA. De aceea trebuie sa ne apărăm țara! Nu pentru X sau Y, nu pentru un articol de lege sau altul. Ci pentru ca fiecare dintre noi are de făcut o alegere simpla: ori cetățeni, ori exilați. Ori România liberă cu adevărat, ori nimic.

“Murim mai bine-n lupta, in glorie deplina / Decât sa fim sclavi iarăși in vechiul nost’ pamant”

NE VEDEM IN STRADA ȘI NE VEDEM LA VOT!

Recomandari