Seara magică a sporturilor de contact din România: Lucian Bute, Ronald Gavril, Benjamin Adegbuyi și Cătălin Moroșanu urca în ring în aceeași noapte

0 48

Iubitorii sportului de contact din România pot nota în calendar dată de 25 februarie, deoarece vor avea parte de un regal. Patru dintre cei mai buni luptători români vor urca în ring în meciuri extrem de importante pentru cariera lor.

La aproape cinci de când și-a pierdut titlul mondial după ce a fost făcut KO de Carl Froch, Lucian Bute boxează poate pentru ultima șansă din carieră de a se mai apropria de o centură de campion. Acesta poate deveni challenger pentru un meci de titlu mondial cu Adonis Stevenson dacă trece de columbianul Eleider Alvarez în meciul ce se va disputa în țara sa adoptivă, Canada.

Un alt boxer român care își continuă drumul spre o centură de campion mondial este românul Ronald Gavril. Luptătorul care este sub impresariat de firma unuia dintre cei mai bun boxeri din toate timpurile, Floyd Maywheater, va urca în ring pe 25 februarie într-o gală ce se va disputa în California. Românul nu are încă un adversar anunțat, conform sport.ro, însă nu are voie să facă niciun pas greșit dacă vrea să se afle în curând într-un meci de titlu mondial.

Tot în aceeași seară va avea loc în Chicago și gala de kickboxing GLORY, la care vor lupta și Benny Adegbuyi și Cătălin Moroșanu. Primul dintre aceștia va urca în ring cu veteranul Anderson Silva, sperând că o victorie îl va propulsa spre o nouă șansă la titlul mondial deținut de Rico Verhoeven. În timp ce Cătălin Moroșanu își va face debutul în cea mai tare promoție de kickboxing într-un meci împotriva americanului Maurice Greene.

Recomandari