Se pregătește CALIFATUL în buricul Europei. Propunerea șocantă a Economistului Șef al Băncii Mondiale

0 45

Economistul șef al Băncii Mondiale, americanul Paul Romer, a propus crearea unui stat pentru imigranți în interiorul Suediei.

Suedia și-ar putea rezolva problema pe care o are cu imigranții prin crearea unui nou stat în interiorul statului, în care legile naționale să nu se aplice și unde să trimită miile de imigranți, a declarat Paul Romer, economist șef al Băncii Mondiale.

Romer a făcut această afirmație șocantă într-un interviu acordat cotidianului suedez Dagens Nyhter, citat de Breibart, arătând că statul respectiv ar putea lua ca model Hong Kong-ul britanic și ar aduce numeroase beneficii Suediei fără costuri suplimentare din partea contribuabililor.

Economistul șef al Băncii Mondiale și-a explicat planul astfel:

„Chestiunea refugiaților este o problemă uriașă, însă există soluții. Suedia, o țară cu o densitate mică a populației, ar putea închiria un teritoriu de mărimea Hong Kong-ului. Aici ar putea locui milioane de oameni care s-ar întreține singuri și nu ar costa nimic… Este important ca această zonă liberă să fie considerată independentă, cu propriile sale legi și reguli, și nu parte a Suediei. Cei care ar trăi acolo nu ar fi cetățeni suedezi, ci ar trăi complet separați de restul populației.”

Paul Romer a avut o idee similară și pentru Statele Unite, folosind terenul de la Guantanamo Bay pentru a crea o colonie autonomă pentru imigranți.

 

Recomandari