Scrisoarea unui îndrăgostit din Vaslui pentru iubita sa te va face să râzi! Uite de ce a devenit viral mesajul lui!

Un adevărat Don Juan din Vaslui s-a decis să-şi dea sentimentele pe faţă pentru tânăra sa iubită pentru care are o dragoste profundă şi, mai ales, zbuciumată.

Deşi scrisul nu este punctul său forte, el având alte calităţi pe care nu le vom afla niciodată, amorezul s-a încumetat să-i scrie iubitei sale un bilet prin care să-i aducă la cunoştinţă ceea ce simte cu adevărat şi care sunt planurile sale de viitor, în care şi ea este inculsă. De asemenea, omul are şi câteva cerinţe, pe care trebuie neapărat să le rezolve înainte de nuntă.

Pun pariu că fata a rămas fără cuvinte!

IATĂ ŞI TRANSCRIEREA:

 

„Draga Shophronika, (adica TU) Vaz ca tea venit mintea la cap si nu m-ai crezi tote prostile care t-i le vira mata-n cap ca doar team zis ca facim nunta cam dupa octombre anu asta sa hiarba vinu si ne lom ca panla urma TU esti femeia mea si nu bagaboanta aia de Lenus dar vreu sastiu si io cea fost cu Culaita si cu Gioni ca sa nut scot ochii dupa Nunta Esti o flore esti un CRIN Esti parfumu celmai FIN Si ca semn ca Te iubesc Uiteacum ma iscalesc.”

Loading...

Recomandari

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More