Scrisoarea fetiţei unui pompier: Te iubesc, tati! Ești eroul meu și chiar dacă tot pleci de acasă te iert pentru că oamenii te iubesc și au nevoie de tine.

Antonia, fetiţa pompierului care a coordonat echipa solicitată să stingă incendiul de la fabrica de condimente, i-a scris tatălui ei o scrisoare care a cucerit internetul.

Antonia este fetița maiorului Ovidiu Costea, prim adjunct la Inspectoratul pentru Situații de Urgență din județul Alba, unul dintre pompierii care a coordonat echipa care s-a luptat cu flăcările și care a stins după ore de groază incendiul izbucnit la fabrica de condimente din Alba Iulia.

În tot acest timp, fiica și soția îl așteptau acasă, iar cea mică i-a scris o scrisoare pe care mama le-a aratat-o colegilor soțului ei. Scrisoarea a fost făcută publică de către IGSU, alături de mesajul: „Toate grijile dispar atunci când tati se întoarce acasă sănătos!”

Iată ce a scris Antonia în scrisoare:

„Te iubesc, tati! Ești eroul meu și chiar dacă tot pleci de acasă te iert pentru că oamenii te iubesc și au nevoie de tine. Îmi doresc să nu pățești nimic. Mami și eu te iubim”.

Loading...

Recomandari

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More