„Scoate-mă mai repede din România”! Un cuplu de americani desființează țara noastră pe YouTube, după ce au călătorit cu „oameni urât mirositori” (VIDEO)

0 53

Un cuplu de americani au avut parte de cea mai neplăcută experiență din punct de vedere al călătoriilor, după ce au mers către Cluj Napoca. Cei doi țin un videoblog în care își consemnează călătoriile, iar unul dintre aceste episoade este destinat unei vacanțe în Cluj.

Americanii au fost deloc plăcut surprinși de conțiile de călătorit cu trenul și când credeau că toate probleme lor s-au încheiat, odată cu ajungerea la cazare, au descoperit că apartamentul pentru care au plătit era mizer.

„Scoate-mă mai repede din România”! Un cuplu de americani desființează țara noastră pe YouTube

Aceștia nu au fost deloc impresionați de mersul cu trenul, afirmând cu tărie că acest mijloc de transport nu ar fi atât de rău dacă oamenii care îl folosesc nu ar mirosi neplăcut.

După o călătorie extenuantă, aceștia au descoperit că apartamentul la care s-au cazat, în ciuda faptului că era unul recomandat cu 5 stele și lăudat pentru curățenie, situația nu era deloc așa. Ba dimpotrivă, cearceafurile erau murdare și miroseau ciudat, podeaua era și ea murdară, iar gândacii roiau peste tot.

„Scoate-mă mai repede din România”, a fost reacția americancei.

Cei doi s-au declarat cu totul dezamăgiți de Cluj, care le-a ruinat complet imaginea despre țara noastră.

Recomandari