Scene șocante la marginea Craiovei! Mergea cu maşina şi nu i-a venit să creadă ochilor: ”O femeie cu sânii goi, cu fața acoperită de ruşine, plângând” Continuarea întrece orice imaginație:

0 27

Scene revoltătoare au fost surprise la marginea Craiovei de o tânără. Femeia a fost consternată de imaginea a două prostituate aflate pe marginea străzii şi a cerut politicienilor să facă ceva pentru legalizarea prostituţiei, astfel încât situaţiile de acest gen să fie evitate.

O tânără se plimba cu maşina când a fost şocată să dea cu ochii, la marginea străzii, de o prostituată pe jumătate dezbrăcată şi plângându-şi suferinţa cu lacrimi amare.

Femeia a mărturisit că s-a simţit şi mai indignată de faptul că la întreaga scenă asistau trei bărbaţi, care savurau din plin întreg ”spectacolul” şi cere politicienilor să legalizeze prostituţia pentru a evita situaţiile de acest gen.

O femeie cu sânii goi, cu fata acoperita de ruşine, plângând pe marginea drumului, în văzul tuturor trecătorilor. Alături, colega ei, pe tocuri kilometrice si îmbrăcată in rochie roz strident, mulata pe corp, încearcă sa ii adune în grabă bluza si sutienul de pe jos. Câţiva metri mai încolo, trei bărbaţi rânjesc şi urcă în maşină. O fi peştele, o fi clienţii?

Se întâmplă la marginea Craiovei, asist la scenă din mersul maşinii. Mai întâi, mă loveşte puternic imaginea femeii cu sânii la vedere, la drumul mare, apoi realizez ce se întâmplă – nu ştiu ce se întâmplă, de fapt, dar e clar că e un abuz, violenţă şi o umilinţă publică fără margini. Cel mai probabil din partea peştelui. Îi spun colegului de la volan să oprim, să ne întoarcem înapoi, să facem ceva, la care el îmi răspunde: „Ce să faci? Vrei să îşi iei şi tu una de la ăia?”

Adevărul e că nu prea ai ce face. M-aş opri la primul post de poliţie, dar tot biata femeie şi-o va încasa, pentru că în România prostituţia e ilegală. Şi cu siguranţă, nu va dori să facă nici o plângere împotriva abuzatorului, pentru că, oricum ar da, tot ea va pica prima de vinovată şi vor urma şi represaliile peştelui.

Mă simt neputincioasă. Mă doare atât de tare abuzul împotriva acelei femei, de parcă cineva mi-ar fi făcut ceva mie, personal, de parcă m-ar fi umilit pe mine în văzul tuturor. Şi mă gândesc cu groază că ceea ce am văzut e doar unul din sutele, poate miile de astfel de acte zilnice de care au parte femeile care practică prostituţia în România.
Personal sunt pentru legalizare, dar înţeleg că e un pas prea mare, prea abrupt. Dar o lege care să dezincrimineze lucrătoarele sexuale şi să incrimineze clientul, pe când vom avea?

Come on, avem feministe în Parlament, avem mişcare feministă în societatea civilă, niciodată nu e prea târziu să se facă ceva!!!”, a scris o tânără pe pagina personală de Facebook.

Recomandari