Scenariu EXPLOZIV în PSD: Klaus Iohannis, suspendat chiar înainte de summitul de la Sibiu

Preşedintele Klaus Iohannis ar trebui suspendat chiar înaintea summitului UE de la Sibiu, susţine deputatul PSD Liviu Pleşoianu, cel care pune în discuţie „integritatea structurală şi funcţională a mansardelor” preşedintelui.

„Este absolut evident că nu poți avea o colaborare, fie ea și strict instituțională, cu Insul Bizar. În ce îl privește, cred că e profund greșită orice atitudine care are la bază premisa integrității structurale și funcționale a mansardelor sale. Ca atare, singurul lucru pe care l-aș face fără să clipesc în relație cu Insul Bizar ar fi acela de a-l suspenda de exact atâtea ori cât e nevoie pentru ca ipochimenul să nu prindă niciun minut de președinție a Consiliului UE. De asemenea, l-aș suspenda fără nicio ezitare EXACT înainte de Summit-ul de la Sibiu din mai 2019, pe care i-l face cadou Juncker cu doar câteva luni înaintea alegerilor prezidențiale!

…Nu glumesc. Eu exact asta aș face! Cu Insul Bizar nu ai cum altfel, iar faptul de a nu fi Președintele României EXACT în timpul Summit-ului de la Sibiu ar fi o absolut necesară măsură de retorsiune față de toate acțiunile delirante ale întâiului BIZAR al țării”, scrie Pleşoianu pe Facebook.

Summitul UE va avea loc în mai 2019, la Sibiu.

Loading...

Recomandari

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More