Preşedintele Klaus Iohannis ar trebui suspendat chiar înaintea summitului UE de la Sibiu, susţine deputatul PSD Liviu Pleşoianu, cel care pune în discuţie „integritatea structurală şi funcţională a mansardelor” preşedintelui.

„Este absolut evident că nu poți avea o colaborare, fie ea și strict instituțională, cu Insul Bizar. În ce îl privește, cred că e profund greșită orice atitudine care are la bază premisa integrității structurale și funcționale a mansardelor sale. Ca atare, singurul lucru pe care l-aș face fără să clipesc în relație cu Insul Bizar ar fi acela de a-l suspenda de exact atâtea ori cât e nevoie pentru ca ipochimenul să nu prindă niciun minut de președinție a Consiliului UE. De asemenea, l-aș suspenda fără nicio ezitare EXACT înainte de Summit-ul de la Sibiu din mai 2019, pe care i-l face cadou Juncker cu doar câteva luni înaintea alegerilor prezidențiale!

…Nu glumesc. Eu exact asta aș face! Cu Insul Bizar nu ai cum altfel, iar faptul de a nu fi Președintele României EXACT în timpul Summit-ului de la Sibiu ar fi o absolut necesară măsură de retorsiune față de toate acțiunile delirante ale întâiului BIZAR al țării”, scrie Pleşoianu pe Facebook.

Citeste si:

Summitul UE va avea loc în mai 2019, la Sibiu.