Scenariu. Alex Coita: Iohannis va fi sacrificat! Kovesi, candidat iar Rareș Bogdan va fi președintele PNL+USR

0 61

Tabăra pro-PSD avansează o nouă teorie privind viața politică din România după alegerile europarlamentare. Ce nu vor să vadă cei pro-PSD este că acum sunt 4 partide care se bat pe electoratul PSD: Pro România, ALDE, PNL și PSD. Pe partea dreaptă au rămas USR și Plus. Cel mai probabil, după rezultatul foarte bun de la alegerile europarlamentare, o parte din USR se va muta pe stângă. Astfel vom avea 5 partide pe stânga și două pe dreapta. Nici vorbă de fuziune PNL și USR. PNL a primit gratis electoratul PSD din rural și orașele medii și mici și nu mai poate fi de dreapta.

Alex Coita: „Dacă planul pe care îl întrevăd se realizează, până la alegerile din 2020 PNL va fuziona cu USR, împlinindu-se astfel pohta ce a pohtit-o Traian Băsescu. Președintele noului partid va fi Rareș Bogdan. Până atunci, Klaus Iohannis cred că va fi sacrificat în detrimentul unui alt candidat, cel mai probabil Kovesi”

Scenariu. Alex Coita: Iohannis va fi sacrificat! Kovesi, candidat iar Rareș Bogdan va fi președintele PNL+USR 1

Invitat al jurnalistei Laura Ștefănuț la Interviurile Libertatea Live, europarlamentarul Cristian Preda a declarat că se așteaptă ca Laura Codruța Kovesi să devină primul procuror european. Acesta se va întâmpla cel mai probabil când președinția Consiliului UE va fi preluată de finlandezii care „își vor asuma responsabilitatea unei negocieri care să nu fie sub presiune”, așa cum se întâmplă în prezent din cauza Guvernului României.

Recomandari