Scandal între actori! De la ce a pornit scandalul imens dintre Mihai Bendeac și Alexandru Arșinel? „Nu, domnule Arșinel! Dumneata nu meritai… Dumneata ai furat dreptul altcuiva la viață”

0 24

Stela Popescu și Alexandru Arșinel au intrat în conflict cu Mihai Bendeac. Totul a plecat de la marea actriță.

În urmă cu câteva zile, Stela Popescu a dat un interciu pentru DCNews în care, la un moment dat, a vorbit despre Mihai Bendeac. „Mie nu îmi place Mihai Bendeac deloc, deși îl socotesc un băiat foarte talentat. Nu-mi place drumul acesta pe care l-a luat. Orice prost de pe stradă poate să facă de-astea, nu un artist, deși am auzit că a fost un student eminent la teatru. Nu știu cum să vă spun, nu e chiar să placă la toată lumea. Și-ața m-a certat pe mine Victor Rebengiuc că sunt artistă de bancuri, să vedeți ce va fi de acum înainte: numai bancuri, că nu are nimeni timp să asculte un monolog”, a declarat Stela Popescu într-un interviu.

Imediat, Mihai Bendeac a reacționat, dar fără să o critice pe artistă, ci pe partenerul ei de scenă. „Stela Popescu este al treilea artist de revistă al României după Mircea Crișan și Constantin Tănase. Lăsând la o parte faptul că o jumătate de carieră a ales să o petreacă alături de un submediocru fiert pe bani, o invit să aleagă pe „oricine!” de pe stradă ca să joace în teatru Richard al III-lea și, în TV, să scrie/joace/realizeze 1.200 de momente dintre care îmi permit să spun că, bă, p..a mea, măcar 30%! chiar ok:) Respect etern Doamna Stela!”, a spus Bendeac.

Nu este prima dată când Mihai Bendeac îl critică pe Alexandru Arșinel. În urmă cu câțiva ani, după ce actorul a beneficiat de un transplant renal, fiind pus pe lista de priorități pentru a primi un rinichi de la un donator, înaintea multor tineri care așteptau de ani această șansă, Mihai Bendeac a trimis o scrisoare deschisă în care îl face praf pe actor.

„De peste 20 de ani, tinerii artisti din Romania au fost nevoiti sa suporte mentalitatea slinoasa a acelor romani care, manipulati, l-au luat pe ”nu o sa mai avem artisti precum X, Y, Z” in brate, negand incercarea de afirmare a oricarui tanar. De peste 20 de ani, artistii ”batrani” au fost de doua feluri. Cei care au lucrat cu tinerii si i-au ajutat si cei al caror caracter meschin si scarbos i-a facut sa devina aspiratoare de bani.
De peste 20 de ani, artisti precum domnul Arsinel se folosesc de notorietatea dobandita pe vremea cand programul Tv era de 2 ore si nu aparea oricine acolo, pentru a se catara cu voracitate pe imaginea de ”monument”, ”titan”, ”Monstru sacru”, cu nerusinare si lipsa de respect fata de public. Atitudinea lor sfidatoare, de ”Dumnezei” ai scenei nu se pupa cu susele penibile la care iau parte.

De cate ori ii vad, am impresia ca pe sub costum poarta, in permanenta, o borseta. Poate-poate mai pica ceva (…)Nu, domnule Arsinel! Dumneata nu meritai acest rinichi! Mai ales ca era un ”01”! Dumneata ai furat dreptul altcuiva la viata! Nu-l meritai macar pentru ca, impreuna cu acolitii dumitale, ai capusat Teatrul Tanase care a ajuns, din punct de vedere artistic, o susa ordinara care sa va permita sa va umpleti de bani.

Va invit sa va luati rinichiul si sa va dati jos labele de pe Teatrul Tanase! Sunt atatia tineri care nu au unde sa joace si care inteleg ce inseamna un show de varietati in 2013! Iertati-mi impertinenta, domnule Arsinel. Dar m-am saturat sa ma faceti cu ou si cu otet de cate ori vi se nazare in ultimii ani. Am rabdat zoaiele cu care m-ati umplut si reactia oamenilor care mai aveau putin si ma bateau cu biciul in piata publica fiindca imi permiteam sa-mi exprim parerea despre ”zeii” artei romanesti…

(…) Iar noi, tinerii, cei pe care-i injurati de cate ori aveti ocazia, nu suntem si nu vrem sa fim ”bunuri nationale”. Nu ne bagam in fata ca sa avem o sansa in plus in fata mortii. Nu ucidem sufletul unor copii care asteapta de ani de zile un rinichi sau o inima si care mor sub ochii parintilor. Avem decenta si inima.

As vrea sa inchei spunand „cu respect”, dar mi l-am pierdut. Il declar NUL”, a scris Mihai Bendeac pe Facebook acum patru ani.

 

Acum, ca și atunci, Alexandru Arșinel a răspuns că el este iubit de public, iar asta s-a văzut de-a lungul timpului, în mai multe rânduri.

„Nu am nicio replică. Nu răspund la așa ceva. Este treaba lui ce zice. Nu mă interesează.” a declarat Alexandru Arșinel.

 

Sursa: wowbiz.ro 

Recomandari