Săruți icoanele în biserică? Medicii avertizează asupra BOLILOR pe care le poți lua

0 26

Creștinii care merg la bsierică sărută icoanele din interiorul lăcașului de cult. Medicii avertizează și spun că prin acest gest pot fi contactate foarte multe boli și ciuperci.

Ce boli poți lua atunci când săruți icoanele

Un medic a vorbit într-o emisiune tv despre bolile care pot fi contactate atunci când sărutăm unii după alții icoanele în bsierică.

“Igiena nu are nicio treabă cu credinţa. Atunci când tuşim sau strănutăm este la fel. Contactăm microbi. Cel care intră în contact cu flora microbiană poate primi cu mare uşurinţă aceste mici organisme.

Acest fapt, indiferent că este în biserică se poate transmite astfel de boli. Bătrânii ajung la spital des cu stări de rău, chiar la urgenţe, apoi merg la biserică.

Este bine să aveţi grijă și la regimul alimentar de post. Trebuie să ţinem cont de toate, că altfel ne punem sănătatea în pericol şi sunt sigur că divinitatea va accepta aceste lucruri.

De la boli virale, la herpesuri, boala sărutului poate fi luată sau o întreagă serie de ciuperci.Contactul cu secreţiile altuia nu e sănătoasă. Flora microbiană supravieţuişte ceva timp. Trebuie să fie respectate aceste reguli de igienă chiar şi la obiectele de cult.” a declarat un medic la Antena Stars.

Recomandari