Sânziana Buruiană trăiește o dramă. Tatăl ei este hrănit artificial

Sânziana Buruiană este mereu zâmbitoare, glumeață și vorbește de fiecare dată cu entuziasm despre viața ei, însă fosta asistentă de televiziune ascunde o mare dramă. De trei luni de zile, aceasta se roagă pentru însănătoșirea tatălui ei, care este ținut la aparate și e hrănit artificial.

Sânziana Buruiană trăiește o mare dramă: tatăl ei a suferit o operație pe cord deschis, iar acum e supravegheat de doctori

Blonda susține că ea și mama ei fac eforturi mari pentru a-l readuce pe tatăl ei pe linia de plutire. Familia nu știa despre problemele pe care bărbatul le-a avut cu inima, iar acum toți apropiații se luptă din greu pentru acesta. Sânziana a dezvăluit la Antena Stars că tatăl ei a suferit o complicată operație pe cord, iar acum cea mai mare provocare pentru ea și mama ei este să găsească o clinică unde să fie mai în siguranță.

Sânziana a mai spus că e dezamăgită că niciunul din colegii de muncă ai tatălui său nu s-a interesat de starea de sănătate a acestuia și că în această luptă grea sunt doar ea și mama ei. Vedeta a spus că, slavă Domnului, tăticul ei a ieșit din comă și respiră, dar este în continuare hrănit artificial și supravegheat de aparate.

sânziana buruiană
Sânziana caută o clinică unde tatăl ei să fie în siguranță. Sursa foto: Instagram Sânziana Buruiană

Sânziana: „Încă este hrănit artificial”

„Doctorii îl îngrijesc, dar cu timpul, dacă stai în pat, muşchii se atrofiază. Trebuie să facă neaparat o recuperare, ori aici, ori în afară. Din păcate, sunt doar eu cu mama în această luptă. Colegii tatei nu s-au implicat şi sunt dezamăgită şi ne rugăm la Dumnzeu să-i dea o şansă şi să-şi revină (…). A ieşit din comă, este treaz, respiră singur, dar încă este hrănit artificial”, sunt declarațiile Sânzianei Buruiană.

Articolul Sânziana Buruiană trăiește o dramă. Tatăl ei este hrănit artificial apare prima dată în Stiri Mondene.

Loading...

Recomandari

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More