Sânii cât pepenii îi rup sutienul! Uite cum iese la cumpărături o bombă-sexy de la noi!

0 48

Dacă s-ar fi inventat varianta brunetă a jucăriei Barbie, păpuşa care le-a înnebunit pe fetiţele de toate vârstele, atunci Renata Gheorghe ar fi putut fi lesne folosită drept model.

E toată numai curbe, iar excesul de silicon şi de acid hialuronic se vede de la o poştă. În plus, hainele purtate de fosta asistentă TV nu ascund, ci evidenţiază şi mai mult fundul bombat, silicoanele uriaşe şi copsele sexy. Aşa au surprins-o recent şi fotoreporterii Click! şi nu la plajă, ci… la cumpărături, acolo unde clienţii supermarketului s-au uitat la ea ca la felul 14.

1466675472-8934-renata-3

foto: BLITZ/CLICK!

Renata era îmbrăcată cu colanţi sport, negri, şi un top alb, cu vedere la buric, prin care se vedeau la perfecţie sânii cât pepenii. „Balcoanele”, în care medicul estetician a băgat mai bine de un kil de silicon, stăteau să rupă sutienul, nu alta! Cu „boticul” rujat roz-bombon, Renata era o adevărată apariţie, iar bărbaţii din zonă şi-au frânt gâturile uitându-se după ea.

1466675484-1030-renata-2

Şi din faţă, şi din profil, Renata e toată numai curbe sexy
foto: BLITZ/CLICK!

De formele ei nu se mai bucură de mult timp Leo de la Strehaia, ci un tânăr afacerist pe nume Marco Kalu, nimeni altul decât fostul iubit al lui Betty Salam, fiica lui Florin Salam. Cei doi se răsfaţă în vacanţe exotice, iar bărbatul o copleşeşte cu tot felul de cadouri şi de declaraţii de dragoste.

1466675478-5310-renata-iubit
Recomandari