Samsung Galaxy S7 a aparut pe piata! E rezistent la apa, te poti uita la un sezon intreg dintr-un serial fara sa ti se termine bateria si poti face poze spectaculoase noaptea! Vezi aici preturile

0 40

Samsung Galaxy S7 și S7 edge au dimensiuni diferite. Versiunea ”clasică” are un display QHD de 5,1 inch, iar versiunea cu margini curbate vine cu un ecran de 5,5 inch, cu aceeași rezoluție. La interior, ele sunt identice, înglobând procesoare cu opt nuclee, 4GB memorie RAM și spații de stocare care încep de la 32GB, dar care pot fi extinse prin card microSD. Potrivit reprezentanților companiei, procesorul de pe Samsung Galaxy S7 este cu 30% mai puternic decât cel de pe modelele anterioare.

Cu câteva modificări la interior, cei de la Samsung au reușit să readucă rezistența la apă, iar noile modele pot fi scufundate în apă de până la 1,5 metri timp de 30 de minute.

Autonomia a primit un boost impresionat. S7 vine cu o baterie de 3.000 mAh, iar versiunea edge aduce un acumulator de 3.600 mAh. În cadrul prezentării, reprezentanții companiei au declarat că te poți uita cap-coadă la un sezon din Game of Thrones fără să îți ”moară” bateria.

media_145612670798069200

Camerele au fost actualizate și folosesc tehnologia Dual Pixel, pentru fotografii mai bune la lumină scăzută. Asta înseamnă pixeli mai mari (cum a făcut și HTC cu Ultrapixeli), dar și o apertură 1,7.  Samsung Galaxy S7 și S7 edge se laudă și cu o focalizare foarte rapidă, dar și cu o lentilă ultralargă care poate fi montată peste smartphone. Camera principală are 12MP, iar cea frontală are 5MP.

Samsung Galaxy S7 și S7 edge vor fi disponibile începând cu data de 11 martie, iar cei care le vor precomanda, vor primi un set Gear VR gratuit. Samsung Galaxy S7 costă 699 euro, iar prețul Samsung Galaxy S7 edge este 799 euro, scrie playtech.ro.

Recomandari