Sacrificiul Live Online pe Antena 1- sezonul 1, episodul 20

Iubitorii serialului „Sacrificiul” pot viziona în seara acesta de la ora 20:00 pe Antena 1 episodul cu numărul 20. După ce episodul trecut a adus dezvăluiri incendiare, în seara acesta Lili face un anunț neașteptat.

Serialul Sacrificiul pe Antena 1. În episodul 20 Lili anunță că pleacă la Paris

În episodul din seara aceasta a serialului „Sacrificiul” Lili apare aproape dezbrăcată în fața lui Andrei. După o scenă interzisă minorilor Lili aruncă bomba și spune că vrea să plece la părinții ei, la Paris. „Eu o să plec la părinții mei la Paris”, spune Lili interpretată de actrița Michaela Prosan. Dar oare o va lăsa Ștefan Oprea să plece din locuința sa? Și Andrei are o veste uimitoare de împărtășit. Mama lui adoptivă, Eva, rămâne surprinsă și nu îi vine să creadă ceea ce aude.

Fanii au început să fie tot mai dezamăgiți de serial după numeroasele certuri și împăcări care au loc între personaje. Tot mai multe persoane sunt de părere că serialul de la Antena 1 începe să semene cu „Fructul Oprit” și să devină plictisitor după ce anumite scene doar prelungesc momentul și nu aduc nimic nou. Se pare că scenele sunt deja previzibile și fanii serialului sunt tot mai convinși că scenarul este ”tâmpit” și replicile se repetă.

Ce spun actorii despre apariția în serialul „Sacrificiul”

Din distribuția celui mai nou serial de la Antena 1 fac parte actori care au jucat și într-un alt proiect al regizoarei Ruxandra Ion. Doinița Oancea și Ioana Blaj au făcut parte din echipa „Fructul Oprit”, iar acum joacă în „Sacrificiul”. Printre actorii cunoscuți se mai numără Adriana Trandafir, Maia Morgenstern, Dorian Popa, Cristina Ciobănașu, Michaela Prosan sau Vlad Gherman.

„Amza e un tânăr rebel care nu se supune societăţii, are propriile reguli după care se ghidează, îi place să trăiască viaţa la maxim şi la extrem. E un băiat care vrea să fie în centrul atenţiei, care este opulent, care nu se gândeşte la consecinţe şi nu are niciun plan de viitor. Din punctul meu de vedere, e un contre-emploi, e ceva ce nu am mai jucat niciodată. Întotdeauna îmi e frică să îmbrăţişez astfel de personaje care nu seamănă absolut deloc cu Vlad, dar totodată le iubesc pentru că sunt o provocare“, spune Vlad Gherman despre rolul său, potrivit adevarul.ro.

Te-ar mai putea interesa și:

  • Breaking News. Adina Vălean, avizată în Comisia de specialitate din Parlamentul European
  • Florin Piersic s-a dus! Artistul … anuțul a fost făcut în această noapte
  • Fata de 25 de ani s-a căsătorit cu bătrânul de 70 pentru bani, dar în noaptea nunții a primit mai mult decât se aștepta. a doua zi a cerut: ,,Divorț. Imediat!”. Ce s-a întâmplat în noaptea nunții
  • FOTO. Cum arată acum Simona Sensual! În tinerețe poza dezbrăcată, acum a renunțat la lumea mondenă și la numele de scenă!
  • Întrebarea șoc pentru Dăncilă: Cum vă evaluați intelectual? Cum a răspuns liderul PSD
  • Boala care face ravagii! Milioane de oameni suferă de ea. Efectele sunt infricoșătoare
  • Răspuns năucitor. Viorica Dăncilă spune de ce crede că este făcută permanent proastă!
  • Nu le-au încăput banii în valize! 3 români au luat la pariuri 270.000 de euro din biletele puse pentru distracție!
Loading...

Recomandari

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More