„Să le fie frică PSD-iștilor! Vom intra cu tăvălugul în ei. Dacă vreți război, război să fie!”

0 47

Andrei Caramitru (USR) continuă să transmită mesaje aspre, necruțătoare, în direcția PSD-ALDE. El a postat pe Facebook un text în care le atrage atenția că, imediat ce vor pierde puterea, vor înfunda pușcăriile.

  • „Văd că PSD/ALDE mă au în vizor. Am devenit dușman oficial. Foarte bine. Le e frică!”
  • „În următoarele săptămâni și în campanie o să explic în detaliu cum funcționează «sistemul». Robinetele-cheie ale corupției (PNDL, ANAF, CNAIR, CNAS etc). Și cum vom închide circuitele de bani prin care fură, o dată pentru totdeauna. Și cum vinovații vor fi pedepsiți de o justiție curată și independentă”.
  • „Măsurile o sa fie în programul USR (la care lucrăm zi de zi – tot ce citiți aici face parte din «bucătăria» de analiză și design de măsuri). Și USR va fi la guvernare. Deci, le vom implementa – cu tot riscul. Vom intra cu tăvălugul în ei”.
  • „Așa că – să le fie frică PSD-iștilor. Că nu îi slăbesc o secundă. Și să știe: nu au cu ce să mă atace. Nu am nici cea mai mică vulnerabilitate – nici eu, nici familia mea – și nici nu îmi e frică. Dacă e război, război să fie!!!!!”

Andrei Caramitru (42 de ani) este fiul cel mare al actorului Ion Caramitru (care are trei băieți). El a făcut carieră internațională la mari firme de consultanță americane, iar acum se ocupă de antreprenoriat. Recent s-a înscris în USR, cu obiectivul de a ajuta acest partid să scoată PSD-ul de la guvernare.

Recomandari