S-a deschis primul magazin din Romania unde BANII N-AU NICIO VALOARE!

0 76

In Bucuresti s-a deschis un magazin in care banii nu au nicio valoare. La magazinul Social Xchange poti sa-ti alegi dintre produsele expuse, dar nu platesti pentru ele, ci muncesti, potrivit ph-online.ro.

Muncesti cu ora in folosul comunitatii, primesti mancare si imbracaminte fara sa platesti. Daca ai lucruri de donat, atunci te poti trata gratuit la salina ori poti participa la cursuri de dezvoltare profesionala.

Pentru diverse servicii (maturat, calcat, vopsit etc.) primesti puncte pe care apoi le poti folosi pentru achizitionarea unor produse. De exemplu, pentru calcat si maturat timp de 4 ore, poti primi 2 litri de ulei, 3 conserve de carne, 2 kg de faina si 10 napolitane.

Magazinul se adreseaza doar persoanelor cu o situatie financiara dificila si care sunt luate in evidenta Directiei de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Sector 6.

De asemenea, daca aveti produse pe care vreti sa le donati sau in schimbul carora vreti sa obtineti anumite servicii, puteti merge la magazinul Social Xchange, situat pe Calea Crangasi, nr. 3.

1480327792-4352-b21

Sunt binevenite ca donatii alimente neperisabile, cu termene mari de valabilitate, dar si imbracaminte, jucarii, rechizite, carti.

Recomandari