S-a născut o stea. Premierul Canadei, Nadia Comăneci, Darren Cahill, printre cei care au felicitat-o pe Bianca Andreescu

WTA notează că „S-a născut o stea” (aluzie și la filmul cu nume omonim nominalizat la Oscar anul acesta) și remarcă faptul că din Canada până în România, rețelele de socializare au fost inundate pur și simplu de mesaje de laudă la adresa Biancăi Andreescu, tânăra de 18 ani care a produs surpriza și a câștigat Indian Wells 2019. Printre cei care i-au adresat felicitări este și premierul Canadei, Justin Trudeau, legenda tenisului Rod Laver (cel care, de altfel, spune că „s-a născut o stea”), dar și Nadia Comăneci.

Darren Cahill, fostul antrenor al Simonei Halep, este convins că vor urma și alte trofee, iar colegi din tenisul canadian (între care Eugenie Bouchard) se declară încântați de victoria compatrioatei lor.

La rândul ei, fosta glorie din tenis Martina Navratilova crede că Bianca Andreescu va fi în top 10 WTA până la sfârșitul lui 2019 și a comparat-o pe tânăra canadiancă cu Andy Murray. Bianca a venit de nicăieri și a meritat să câștige. A jucat un tenis uluitor. E de durată. Abia aștept să o văd cum evoluează și se transformă într-o și mai bună jucătoare. Are toate atuurile, crede în ea. Ceea ce și-ar putea îmbunătăți cel mai mult este forehand-ul și forma fizică, ceea ce tocmai s-a întâmplat, a devenit și mai rezistentă pe parcursul meciului din finală. Are mâini minunate, știe cum să le folosească pentru a lovi. IQ-ul ei în tenis, alegerea loviturilor sunt cu adevărat uluitoare. Anul trecut marea surpriză a fost Naomi Osaka, anul acesta e Andreescu. Va fi în top 10 până la sfârșitul anului dacă joacă așa, dacă nu și mai curând. E de așteptat să devină o amenințare serioasă în turneele WTA, a declarat Martina Navratilova la BT Sport.

Loading...

Recomandari

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More