S-A DESPĂRŢIT de familie, care se află acum la mii de kilometri distanţă. Rareş BOGDAN a luat o decizie DE URGENŢĂ

0 69

Moderatorul tv Rareş Bogdan susţine că şi-a trimis familia a 12.000 km distanţă de România, după ce a primit ameninţări. „Nu cedez!”, a declarat jurnalistul în emisiunea sa.

Rareş Bogdan susţine că şi-a trimis familia departe după ce a fost ameninţat inclusiv de unii „interlopi care au legătură cu Jandarmeria”.

Moderatorul tv spune că nu va ceda în faţa ameninţărilor şi că imaginile groazei „îl fac să meargă mai departe”. „Vreau să ştiu VINOVAŢII”, a exclamat Rareş Bogdan, în emisiunea sa de marţi seara.

„Nu cedez. Ei încearcă să mute subiectul, să schimbe obiectul atenţiei către altceva. Nu cedăm în România. Să fie clar, o voi spune acum. Sâmbătă dimineaţa, după nenumărate ameninţări primite am decis să-mi trimit familia la Cluj. La această oră, ei sunt într-un avion mergând la 12.000 de km distanţă de România şi vor sta acolo atâta timp lucrurile vor fi la fel de tensionate şi ameninţările vor curge la fel asupra mea şi asupra Realităţii. Nu mă opresc. Cu toate ameninţările venite dinspre Jandarmerie sau dinspre ciracii acesteia, dinspre grupări interlope controlate de jandarmi. Nu voi ceda pentru că am fost acolo vineri. Dacă nu aş fi fost, poate mi-ar fi fost greu să înţeleg calitatea oamenilor din Piaţa Victoriei, dar am stat de vorbă cu sute de oameni în cele patru ore. Este absolut groaznic ceea ce am văzut de atunci până astăzi, imaginile groazei mă fac să continui. Vreau să ştiu vinovaţii”.

Recomandari