Rusia raportează cel mai ridicat număr zilnic de decese. Locul 2 în lume, după SUA, la totalul infectărilor

Rusia, țara europeană cel mai greu lovită de coronavirus în prezent, raportează cel mai ridicat număr zilnic de decese de la startul pandemiei.

ADVERTISEMENT ADVERTISEMENT

Rusia raportează cel mai ridicat număr zilnic de decese. Locul 2 în lume, după SUA, la totalul infectărilor

După vestul Europei, pandemia de COVID-19 lovește puternic estul extrem. Rusia, țară în care epidemia de coronavirus a izbucnit ceva mai târziu, este acum zona care se confruntă cu cea mai agresivă perioadă.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Zilnic, autoritățile de la Moscova raportează o medie de 10-11 mii de cazuri de infecții, iar totalul deceselor crește cu fiecare oră care trece.

ADVERTISEMENT ADVERTISEMENT

Chiar în dimineața zilei de sâmbătă, Rusia a înregistrat un număr record de morți din cauza noului coronavirus în ultimele 24 de ore. Astfel, pe teritoriul rus au fost raportate 119 de victime în decursul ultimei zile, cel mai ridicat bilanţ zilnic înregistrat până în prezent în Rusia.

Asta face ca totalul de la startul pandemiei să ajungă la 2.537 de morți. Media per 1 milion de locuitori este una bună pentru Rusia, în comparație cu alte state din Europa și din lume.

ADVERTISEMENT Citește pe același subiect:

  • Teatrul Național din Tirana, demolat cu buldozerele din ordinul premierului Albaniei
  • Ludovic Orban participă la o nouă şedinţă a Comitetului pentru Situaţii de Urgenţă! Premierului i s-a luat temperatura la intrarea în sediul MAI
  • Cât de scumpe vor fi biletele de avion după COVID-19. Prețul petrolului a scăzut, dar diferența nu se va vedea în sumele pentru călătorii
  • PNL, în cădere liberă. Românii și-au pierdut încrederea în Guvernul Orban, pe durata pandemiei de coronavirus. Klaus Iohannis a pierdut și el procente
  • FABULOS! A câștigat peste 600 de milioane în plină criză. Incredibil pe ce a putut miza…
  • Rusia: 17 morți/1 milion de locuitori
  • Spania: 587 de morți/1 milion de locuitori
  • Italia: 523 de morți/1 milion de locuitori
  • Marea Britanie: 501 de morți/1 milion de locuitori
  • SUA: 268 de morți/1 milion de locuitori (sursa: worldmeters)

Rusia, pe locul secund în lume la totalul infectărilor

Rusia se află pe locul doi în lume față de Statele Unite ale Americii, cu 272.043 de cazuri, cu 9.200 de cazuri noi anunțate sâmbătă, cel mai mic număr începând cu 2 mai.

De pe 1 mai, când înregistra 7.923 de infectări, Rusia nu a mai raportat un număr așa de mic de noi cazuri.

ADVERTISEMENT ADVERTISEMENT

În continuare, lider detașat mondial la capitolul persoane bolnave de COVID-19 sunt Statele Unite ale Americii, cu 1.484.267 de îmbolnăviri de la startul pandemiei.

La nivel mondial, peste 4,64 milioane de persoane au fost raportate ca infectate de noul coronavirus și circa 309 mii au murit. Au fost raportate infecții în mai mult de 210 țări și teritorii de la primele cazuri identificate în China în decembrie 2019.

ADVERTISEMENT ADVERTISEMENT

Loading...

Recomandari