Roxana Vancea s-a pipăit cu iubita la piscină – FOTO

0 14

Roxana Vancea a reușit din nou să încingă atmosfera la piscină, alături de una dintre cele mai bune prietene ale ei. Aflată în vacanță, bruneta a renunțat la inhibiții și și-a dat frâu liber imaginației.

În ultimele imagini postate pe o reţea de socializare, Roxana Vancea apare alături de o prietenă, pe plajă. La un moment dat, tânăra începe să o pipăie, oferind o priveliște de senzație celor aflați în zonă. Roxana Vancea nu a ascuns niciodată că are o latură care o face să fie mai apropiată de femei și chiar a recunoscut că a avut câteva aventuri cu unele prietene, motivând că acestea sărută mai bine decât bărbații.

1467199196-8353-v-1

Cu toate acestea, nu se aștepta niciodată ca mărturia ei să aibă consecințe atât de mari. Zilnic, Vancea este asaltată pe rețelele de socializare de diferite femei care speră măcar la o întâlnire cu ea. La început, fosta asistentă TV s-a simțit măgulită de complimentele care veneau din partea femeilor, însă, între timp, acestea au ajuns să o sperie. Unele dintre admiratoarele ei au devenit obsedate și mult mai agresive decât bărbații care nu acceptă un refuz, iar acest lucru o pune pe gânduri pe Roxana.

Recomandari