Rovana Plumb: Facem apel la demnitatea lui Iohannis, să înceteze cu presiunile publice adresate premierului

0 46

reşedintele Organizaţiei Femeilor Social Democrate, Rovana Plumb, i-a cerut preşedintelui Klaus Iohannis să îşi exercite funcţia pe care o deţine cu „demnitate” şi să „înceteze cu presiunile publice adresate” premierului Viorica Dăncilă. Plumb mai spune că Iohannis este deja în campanie electorală, dar acest lucru nu justifică ameninţările şi limbajul jignitor.

„Facem apel la demnitatea domnului preşedinte Klaus Iohannis, să înceteze cu presiunile publice adresate doamnei premier Viorica Dăncilă. Ştim că domnia sa a intrat în campanie electorală, dar acest lucru nu justifică nici proferarea de ameninţări şi nici limbajul jignitor, cu atât mai mult cu cât se adresează unei doamne!”, a transmis, duminică, Rovana Plumb, preşedinte al Organizaţiei de Femei a PSD, într-un comunicat de presă.

Preşedintele Klaus Iohannis a fost întrebat, sâmbătă, la Blaj, despre anunţul premierului Viorica Dăncilă privind vizita Papei Francisc în România. El a răspuns zâmbind: „Daţi-mi voie să cred că nu a înţeles doamna foarte bine despre ce s-a vorbit acolo”.

În 7 mai, preşedintele a spus că este imperioasă demisia premierului Vorica Dăncilă.

„Este din ce în ce mai vizibiul că Dragnea şi ai lui nu au nicio soluţie pentru o guvernare bună şi eficientă”, a spus preşedintele.

În 27 aprilie, şeful statului a afirmat că Viorica Dăncilă nu face faţă poziţiei de prim-ministru al României şi i-a cerut public demisia, spunând că îi retrage încrederea.

Recomandari