Românii au Talent, sezonul 10, episodul 2. Surprize în ediția de 14 februarie a show-ului Pro TV – LIVE UPDATE

Concurenţii „Românii au talent„, prezenţi în emisiunea de vineri, 14 februarie, vor face tot posibilul să îi impresioneze pe cei patru juraţi ai emisiunii concurs. În această ediţie se va înregistra un record. Cel mai bătrân concurent urcă pe scena show-ului de talente. STIRIMONDENE.FANATIK.RO vă va ține la curent cu cele mai importante momente ale emisiunii.

Românii au Talent, sezonul 10, episodul 2

Sezonul 10 va fi un sezon al copiilor, după cum spune juriul emisiunii, dar în ediţia de vineri a concursului cel mai bătrân concurent de la „Românii au talent” va urca pe secnă. Nea Dudu, la cei 83 de ani ai săi, va împărtăşi cu publicul, juriul şi cu cei de acasă pasiunea lui pentru vioară.

Este sezonul copiilor care trăiesc într-o altă dimensiune și mai coboară și pe la noi”, a declarat Andi Moisescu, jurat în cadrul concursului „Românii au talent”.

Surprize în ediția de 14 februarie a show-ului Pro TV

Telespectatorii vor trăi sentimente puternice, întrucât în concurs vor fi concurenţi care îl vor face pe Andi Moisescu să spună: ”La prima vedere pare imposibil, dar totul e posibil când vrei”.

De partea cealaltă, Mihai Petre va fi nevoit să declare odată cu apariţia altor concurenţi: „Din păcate, nu a fost seara voastră„.

Emoţiile puternice vor fi susţinute la „Românii au talent” de mai mulţi copii. Aceştia îi vor surprinde pe juraţi cu numere autentice de talent, reprezentări ce solicită multă efort şi muncă din partea celor mici.

Emoțiile sunt în burtă, nu le folosesc pe scenă”, va spune un puști de 6 ani înainte de a urca pe scenă. Acesta va arăta celor patru juraţi, dar şi celor care vor urmări de acasă emisiunea, cum merg împreună muzica clasică şi matematica.

O altă tânără, de 15 ani, revine în ţară special pentru „Românii au talent” şi va prezenta în cadrul show-ului de talente pasiunea ei pentru dans. ”Este sezonul copiilor care trăiesc într-o altă dimensiune și mai coboară și pe la noi”, o să spună Andi Moisescu.

Un alt concurent va impresiona pe cei din jur cu un număr nou de moment de expresivitate şi dexteritate, depsre care juraţii nici nu ştiu că exiată. „Mă bucur că ai venit, deoarece nu știam de acest sport” și ”Iubesc deschizătorii de drumuri”, au spus Andra și Mihai Petre la finalul momentului.

De asemenea, în ediţia de vineri 14 februarie, Nea Dudu din localitatea Mârşa va arăta că talentul nu se termină niciodată. La cei 83 de an ai săi, Nea Dudu este cel mai bătrân concurent care a urcat vreodată pe scena „Românii au talent”. El consideră că a venit momentul să împărtăşească cu cât mai mulă lume pasiunea moştenită de la tatăl lui pentru vioară.

Loading...

Recomandari

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More