România MODEL pentru Franța! Francezii ies în stradă împotriva corupției! „La Roumanie, entre autres, en montre un sérieux exemple en ce moment”

0 53

Protestele din România împotriva corupției devin model pentru oamenii din întreaga lume. Primii care ies în stradă inspirați de noi sunt francezii. Curios că francezii nu au ales ca exemplu protestele de la Cotroceni, susținute de PSD, Antena 3 și Romania TV.

Pe Facebook, Lucian Mindruta a scris: „Am trait s-o vad si pe asta: francezii fac miting impotriva coruptiei, inspirati de romani.

 

Francezii. Inspirati de romani. De cand nu s-a mai intamplat asta? De la Brancusi? De la Tristan Tzara? De la Eliade? De la Cioran?

Demult, oricum.

Salut, la France!”

„Nous ne serons pas les seuls à nous faire entendre, la Roumanie, entre autres, en montre un sérieux exemple en ce moment.
Ensemble nous sommes créatifs, nous résistons et proposerons massivement des idées correspondant à notre volonté !”

Protestul va avea loc pe 19 februarie, la Paris.

Sebastian Lazaroiu: „Din ce-am văzut, protestul anti-corupție de la București i-a contaminat și pe francezi. Duminică, 19 februarie, la Paris, strigă și ei împotriva corupților autohtoni.

Cred că abia acum Liviu s-ar putea face util. De ce n-ar trimite el niște autocare ticsite de contra-manifestanți, cu doamna Floricica Dansatoarea în frunte, în Place de la Republique? Și pentru susținerea guvernului Grindeanu, normal. Că tot se agită filialele să se manifeste și ele”.

Recomandari