România frumoasă. 55 de turiști americani, veniți în Bucovina cu un avion privat. Au plătit zeci de mii de dolari pentru excursie

0 28

55 de turiști americani, aflaţi într-un sejur exclusivist în Asia şi Europa,  au aterizat pe aeroportul din Suceava și au vizitat Bucovina.

Oaspeţii, care au plătit pentru excursie câteva zeci de mii de dolari, au aterizat cu un avion privat şi au fost cuceriţi imediat de frumuseţea locului, scrie stirileprotv.ro

(Mănăstirea Voroneț)

Avionul vopsit tot în negru – un Boeing 757 modificat pentru a le oferit pasagerilor condiţii de lux – a aterizat pe aeroportul din Suceava dimineaţă. La bord, erau 55 de turişti americani. Fiecare cuplu a plătit câte 80.000 de dolari pentru un sejur exclusivist în ţări din Asia şi Europa.

Imediat ce au coborât din aeronava, oaspeţii au fost urcaţi în autocare şi duşi să viziteze mănăstirea Voroneţ şi zone frumoase din Gura Humorului. La prânz, au poposit la o fermă şi au gustat din bunătăţile locului.

(Gura Humorului)

Turist din Italia: “Am ajuns să vizitez mănăstirile cu o prietenă. Cred că ne vom întoarce şi în decembrie să vizităm această zonă, pentru că este cu adevărat frumoasă. Este o perla pentru nordul României. E cu adevărat încântătoare.”

Claudiu Brădățean, director Centrul de Informare și Promovare Turisitcă Suceava: “Creşterea e undeva la 18%, în condiţiile în care 2016 a fost un an de excelenţă în turismul bucovinean, când a fost vârful de după revoluţie. Creşterea e susţinută şi de una de 14% pentru turiştii străini care au venit în Bucovina.”

(foto: discoverbucovina.info)

Turiştii care au vizitat astăzi Bucovina au fost aduşi de o agenţie care organizează sejururi exclusiviste.

În turul lor, oaspeţii au mai poposit în Portugalia, Lituania, Kîrgîstan, Kazachstan, Iran, Oman şi Albania – iar după ce vor pleca de la noi se vor opri în Spania.

Recomandari