Români chinuiti în străinătate de alți români. Mărturiile sunt cutremurătoare – VIDEO

0 30

Din spusele unui român care a avut curaj să se destăinuie, muncitorii români sunt păcăliți chiar de alți români care au reușit să-și construiască o afacere pe meleagurile străine. 

Deși te-ai fi așteptat ca românii să fie tratați mai bine de către „frații” lor, lucrurile stau tocmai invers. Chinuiți si obiligați să lucreze câte 12-15 ore/zi, indiferent că pot sau nu, fiind plătiți cu doar câteva sute de euro, aceștia nu au un trai mai bun cu patronii români din Italia, scire AFP, citat de infoalert.it

Pe o rețea de socializare, a apărut o înregistrare video în care un român,Constantin Codreanu, ajuns la capătul puterilor, se confesează și le atrage atenția și celorlalți muncitori.

„Români înșelați de alți români, mergeți și chemați garda financiară”, declară românul,

Cu ceva timp în urmă, în sudul Italiei, un român a murit în sera în lucra. Pentru a nu fi acuzat de moartea acestuia, patronul serei l-a scos afară, improvizând o altă poveste, potrivit infoalert.ro

De asemenea, românul susține că “românașii șmecheri din Italia trăiesc bine pe spatele altor amărâți. Românii își bat joc de români”.

 

Recomandari