Româncă umilită de doi elevi în Marea Britanie: ”Nu eşti o tânără, eşti o imigrantă, o teroristă sinucigașă”. VIDEO

0 8

Doi adolescenți nord-irlandezi au umilit o româncă aflată în regiunea Antrim din Irlanda de Nord. Elevii cu ghiozdanele în spate au repetat de mai multe ori că românca nu ar trebui să se afle în UK, i-au cerut să se legitimeze cu pașaportul și au numit-o ”teroristă sinucigașă”.

„Nu eşti o tânără, eşti o imigrantă, o teroristă sinucigașă. Nu ar trebui să fii în această ţară. Ai viză pentru a fi aici?. Ai paşaport? Vino să mi-l arăţi”, au spun elevii nord- irlandezi către românca pe care o numesc ”teroristă sinucigașă”, în timp ce unul dintre adolescenți pare să arunce cu o piatră către tânără. Românca nu își ascunde originile, moment în care adolescenții îi răspund tăios: ”Nouă nu ne plac românii”.

Imaginile cu incidentul xenofob au ajuns în mâinile Poliției, care a demarat o anchetă în acest caz. „Cei trei băieţi au fost identificaţi şi vom discuta cu ei în următoarele zile. Depunem eforturi pentru identificarea victimei, pentru a ne asigura să beneficiază de susţinere”, a declarat inspectorul-şef Arthur Davidson.

De asemenea, Neil Kelly, consilier local în comitatul Antrim, s-a declarat șocat de atitudinea celor doi adolescenți. „Această atitudine nu este reprezentativă pentru majoritatea cetăţenilor din Antrim, care sunt primitori şi prietenoşi cu toată lumea. Am primit numeroase mesaje din partea oamenilor care sunt preocupaţi de acest incident şi care îi doresc toate cele bune victimei”.

https://youtu.be/E-SHr04SZO0

Recomandari