Româncă bătută de italieni pentru că făcea curat în faţa casei. “Aici nu e Londra”

850

 româncă a fost bătută cu sălbăticie în regiunea Agrigento din Sicilia, după ce ar fi încercat să-şi convingă vecinii să facă curat în faţa casei.

Femeia de 35 de ani a fost lovită cu pumnii şi picioarele de vecini, scrie Agrigento Notizie. Incidentul a avut loc în localitatea Villaseta, după ce românca a măturat în faţa casei şi în a locuinţelor vecinilor timp de o lună întreagă. Potivit spuselor ei, ar fi încercat să îmbunătăţească aspectul străzii pe care stă, văzând că autorităţile nu fac nimic.

Gestul ei i-ar fi înfuriat însă pe vecini, care iniţial au agresat-o verbal, apoi au luat-o la bătaie. Soţul ei a intervenit ca să o salveze, dar a fost şi el lovit. Femeia a ajuns la un spital din Agrigento şi va avea nevoie de 30 de zile de îngrijiri medicale.

„Trebuie să vă obișnuiți să trăiți în mizerie, aici nu e Londra! Întoarce-te în România dacă nu-ți place!”, i-ar fi strigat italienii. Carabinierii au declanşat acum o anchetă pentru a-i identifica pe cei 4 bărbaţi care au lovit-o pe româncă.