Roast-ul lui Victor Ponta a fost amânat. „Nu prea ne arde de râs”

0 45

Cosmin Nedelcu (Micutzu) a anunţat că roast-ul lui Victor Ponta a fost amânat, el fiind programat pentru data de 14 septembrie. Mai mulţi comedianţi implicaţi în show au explicat şi care este motivul principal care a stat la baza acestei decizii.

„Din cauza întâmplărilor din ultima perioadă am zis toţi că nu e momentul pentru roast-ul lui Ponta, aşa că îl vom amâna pentru o perioadă mai liniştită, în care nu vom avea atâta ură, nici de o parte, nici de alta, nici de alta, nici de alta ş.a.m.d., sperând la vremuri mai bune pentru comedie”, a transmis Micutzu pe pagina de Facebook.

„Dat fiind faptul că poporul acestei ţări e gazat, bătut şi dup-aia învinuit, ni s-a părut o idee bună să amânăm roast-ul lui Ponta până la un moment în care poporul nu o să mai fie gazat, bătut şi învinuit. Pentru că, sinceri să fim, acum nu prea ne arde de râs”, a scris şi Raul Gheba, referindu-se la incidentele violente care au avut loc pe 10 august, la mitingul Diasporei.

„Roast-ul lui Ponta se amână. Se amână până când lucrurile se vor linişti şi normaliza cât de cât, iar prim miniştrii nu vor fi mult mai amuzanţi decât noi”, a anunţat şi Bordea.
Pe 1 august, Micutzu a confirmat pentru „Adevărul“ că fostul prim-ministru Victor Ponta a fost de acord să participe pe 14 septembrie la un roast, show în care mai mulţi comedianţi fac glume acide pe seama unui „invitat de onoare“.

https://www.facebook.com/cosmin.nedelcu1/posts/10215469248577872

Tot atunci, Micutzu a dezvăluit şi cât a durat pentru a-l convinge pe fostul lider PSD să accepte invitaţia şi le-a răspuns celor care îl critică, argumentând că îl ajută astfel pe politician să-şi recapete popularitatea.

Recomandari