REVOLTATOR! Cum si-a pedepsit un brasovean cainele. Ce i-a facut bietului animal

0 21

Cum si-a pedepsit un brasovean cainele. Imagine revoltatoare surprinsa pe un drum. Un barbat in varsta de 40-50 de ani si-a pedepsit cainele intr-un mod crunt. Nu cunoastem prea multe detalii despre ce s-a intamplat, dar oricare ar fi motivul, e inuman sa faci asta!

Revolta pe Facebook de sambata pana in prezent. O imagine in care un barbat, soferul unei dube, are un caine legat de bara din spate, a ingrozit oamenii. Conform celui care a postat imaginea, barbatul se numeste Cionlai.

Acesta si-a legat cainele cu o sfoara de bara din spate a dubei cu care se plimba. Poza a fost realizata de un trecator care a fost indignat de chinul la care bietul animal a fost supus. Legat cu sfoara, acesta a fost nevoit sa alerge in urma masinii care, la un moment dat, s-a pus in mers.

„Individul din imagine de numeşte Cionlai şi locuieşte în Brasov. Din imagine se vede cum a ales să-şi pedepsească animalul. Share să îl dăm pe mâna autorităților  Nenorocitule, te legam in locul lui daca erai in preajma mea, faci Brasovul de ras, j*g ordinar ce esti, doamne „, a marturisit Florin D. pe pagina sa de Facebook.

Recomandari