RESPECT! Pelerinii au lasat curatenie luna dupa plecarea Papei Francisc de pe Campia Libertatii din Blaj

Cei peste 50.000 de pelerini care au venit duminica la Blaj pentru a-l intalni pe Papa Francisc s-au comportat exemplar, lasand curatenie luna pe Campia Libertatii, unde au avut loc manifestarile.

Jurnalistii au transmis imagini de la fata locului, remarcand diferentele foarte mari intre felul in care s-au comportat astazi credinciosii si comportamentul unora dintre sustinatorii adusi de partide la mitingurile politice.

Toate sectoarele in care s-au aflat acestia au ramas curate. Oamenii si-au strans toate gunoaiele si le-au luat cu ei. Nu au ramas hartii, resturi de mancare sau peturi. In zona scaunelor, au ramas doar cateva sticle de apa, si acelea lasate pe scaun, pentru a fi adunate mai usor„, relateaza Alba24.ro.

Voluntarii care au inceput sa degajeze zona, strangand scaunele si gardurile, au fost impresionati de faptul ca nu au gasit maldarele de gunoaie cu care eram cu totii obisnuiti sa ramana in urma la finalul altor evenimente.

Este inca unul din semnele ca apelurile facute de Papa Francisc, la omenie, buna vecinatate, respect reciproc si intelegere, au avut ecou in inimile celor prezenti.

Loading...

Recomandari

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More