Remediul secret care reda parului carunt culoarea naturala! Contine 7 aminoacizi, 90 de minerale, 13 vitamine si 80 de enzime!

0 17

Parul grizonat este indicatorul final al imbatranirii. Aproximativ 50% dintre persoanele trecute de varsta de 50 de ani sufera intr-o masura mai mare sau mai mica de albirea parului. Incearca cat poti de mult sa amani inevitabilul cu ajutorul colorantilor si cu ajutorul tratamentelor foarte scumpe, rezultatul va fi acelasi. Albirea parului este de neinvins. Sau poate fi invinsa?

Consumul regulat de iarba de grau iti poate recolora acele fire de par albe, astfel incat sa te poti bucura de culoarea naturala a parului tau si la varsta senioratului. Beneficiile sale nu se limiteaza doar la acesta. Aceasta iarba de grau incetineste intregul proces de imbatranire, are un efect de intinerire asura celulelor, are proprietatea de a detoxifia organismul, de a lupta impotriva tumorilor si de a reda eliasticitatea pielii.

Medicina Traditionala Chineza (MTC), vechiul sistem de vindecare, considera ca exista o legatura foarte stransa intre pigmentarea parului, calitatea sangelui si puterea rinichilor tai. Potrivit MTC, grizonarea parului nu scoate in evidenta o imbatranire a organismului, pe cat evidentiaza o slabire a rinichilor si o scadere a calitatii sangelui.

Alcatuita in proportie de 70% din clorofila, iarba de grau, recoltata din graul tanar (Triticum aestivum), reface starea de sanatate a rinichilor si sporeste calitatea sangelui, indiferent de varsta.

Clorofila sprijina intarirea, construirea si oxigenarea sangelui. In stare lichida, iarba de grau este extrem de asemanatoare cu hemoglobina, un compus care transporta oxigenul direct in sange. De indata ce este consumata, clorofila este tranformata in sange. Apoi, aceasta transporta catre celulele, catre tesuturile si catre organele organismului substantele nutritive de care acesta are atat de mare nevoie.

Nutritionistul de renume mondial, Dr. Bernard Jenson, a descoperit ca iarba de grau si alte sucuri din plante verzi bogate in clorofila sunt cei mai buni constructori naturali ai sangelui. In cartea sa ,“Health Magic Through Chlorophyll From Living Plant Life”, acesta ne prezinta mai multe cazuri in care acesta a fost capabil sa  stimuleze, in doar cateva zile, cresterea numarului de globule rosii din sange  doar prin imbaierea pacientilor intr-o baie de apa bogata in clorofila. Consumul de iarba de grau si de alte sucuri verzi s-a dovedit a avea proprietatea de a stimula rapid cresterea numarului de globule rosii din sange, mult mai rapid in comparatie cu tehnica prin imbaiere.

par-alb-cauze-trucuri-pentru-a-l-ascunde

Dincolo de frumusete – Catre o stare perfecta de sanatate

Iarba de grau este formata dintr-o serie impresionanta de nutrienti care au capacitatea de a-ti intineri si de a-ti intari organismul, de la celule, pana la tesuturile organelor acestuia. Dincolo de continutul de 70% de clorofila, iarba de grau contine 17 aminoacizi esentiali, 90 de minerale, 13 vitamine si 80 de enzime pretioase.

Eminentul om de cercetare Dr. Earp-Thomas declara ca, “…15 kilograme de iarba de grau sunt echivalentul a 350 de kilograme de morcovi, salata verde, telina si asa mai departe…”.

Iarba de grau creaza o linie de aparare de nepatruns impotriva bolilor. Un detoxifiant natural foarte puternic, iarba de grau protejeaza ficatul si curata sangele prin neutralizarea substantelor toxice, cum ar fi cadmiu, nicotina, strontiu, mercur si policlorura de vinil.

Detoxifierea este primul pas. De acolo, iarba de grau porneste ofensiva, fiind un  agent anti-cancer extrem de eficient.

Iarba de grau este o sursa abundenta de oxigen lichid. Iarba de grau stimuleaza productia de celule rosii din sange si creste nivelul oxigenului din sange. Astfel, ajuta la combaterea celulelor canceroase, deoarece cancerul nu poate supravietui in astfel de medii alcaline bogate in oxigen.

In cadrul unui studiu recent publicat in revista “Mutation Research” a fost comparata eficienta clorofilei in comparatie cu cea a beta-carotenului si a vitaminelor A, C si E. Clorofila a avut un efect anti-cancer mult mai mare in comparatie cu toate celelalte elemente nutritive de mai sus.

Practic, in fiecare saptamana, ne sunt prezentate de catre cercetatori noi descoperiri in domeniul sanatatii alternative. Majoritatea dintre acestea sunt foarte ieftine sau gratis in unele cazuri. Cu toate acestea, cele mai multe dintre aceste remedii eficiente sunt necunoscute pentru majoritatea oamenilor deoarece mass-media rareori le raporteaza. Chiar mai mult decat atat, in unele cazuri, aceste solutii puternice sunt suprimate si chiar interzise.

Recomandari