Recompensa primită de cei doi scafandri englezi care au ajutat la salvarea copiilor blocați în peșteră

0 45

Scafandrii britanici care au participat la salvarea celor 12 băieți și a antrenorului lor din peștera din Thailanda au transmis un mesaj emoționant înainte de zborul spre casă.

Jason Mallinson, în vârstă de 50 de ani, și colegul său, John Volanthen, în vârstă de 47 de ani, au fost întâmpinați cu aplauze pe aeroportul din Bangkok înainte de zborul spre Marea Britanie.â

”Suntem foarte bucuroși că i-am putut scoate în viață”, a spus Jason Mallinson, înainte de a-i avertiza pe copii să fie ”mai atenți pe viitor”.

Cei doi salvatori au fost așteptați pe aeroport de ministrul Transporturilor din Thailanda, acolo unde au primit medalii și diplome semnate de primul ministru.

”Luați în considerare că biletele spre Thailanda vor fi de acum gratuite pentru voi în orice moment”, a transmis Arkhom Termpittayapaisith, ministru al Transporturilor, potrivit Daily Mail.

”Primul ministru a cerut să vă acordăm aceste lucruri. Vă mulțumim foarte mult pentru efortul dumneavoastră. A fost o mare salvare și vă apreciem foarte mult. Acum, amândoi veți fi întotdeauna bineveniți aici, oricând. Aveți mulți prieteni aici”, a transmis ministrul thailandez în momentul în care le-a înmânat diplomele și medaliile.

Recomandari