Reactia tupeista a unui sofer de 21 ani care a intrat cu masina sport intr-un microbuz ranind 7 elevi: „Alte intrebari?”

0 59

Un microbuz scolar plin cu elevi a fost implicat joi dimineata intr-un accident care se putea termina tragic, in judetul Vaslui.

Doi copii au fost loviti puternic la cap si alti sapte au suferit rani minore sau atacuri de panica, dupa ce microbuzul in care mergeau la ore a fost izbit din spate de o masina mica.

Soferul acesteia circula cu viteza mare, spun martorii, si n-a putut opri cand vehiculul scolar din fata lui a oprit regulamentar ca sa vireze la stinga.

In microbuz erau 17 elevi de gimnaziu, o secretara si soferul. Veneau dintr-un sat si mergeau spre scoala din comuna Stefan cel Mare.

Dupa impact, noua copii au ajuns la spital – sapte din microbuz si doi care erau pe drum si s-au speriat teribil cand au vazut accidentul.

Soferul vinovat de accident are 21 de ani si era in masina cu mama lui. Amindoi au suferit rani minore si au refuzat sa mearga la spital.

Reporter: Ce s-a intamplat?
Sofer: Alte intrebari?

Ionut Fighiuc, soferul microbuzului scolar: “Mama lui era lovita. A spus ca nu stie ce a fost in capul lui. Avea un pic de viteza.”

Cei noua copii sunt internati acum in Spitalul Judetean Vaslui. Soferul vinovat a ramas fara permis si va fi cercetat pentru vatamare corporala din culpa.

Recomandari