Reacția Sanador în cazul Andreei Bălan: Starea de sănătate a artistei s-a îmbunătățit semnificativ

Clinica privată „Sanador” a transmis marți că starea de sănătate a artistei Andreea Bălan s-a îmbunătățit semnificativ. Cântăreața a suferit un stop cardio-respirator în timpul unei intervenții chirurgicale de cezariană.

„Evoluția și starea de sănătate a artistei Andreea Bălan s-au îmbunătățit semnificativ în această noapte. Familia ei a putut să o viziteze și să-i transmită cele mai bune gânduri din partea publicului. Starea ei de sănătate este în continuare monitorizată de echipa medicală care o îngrijește.

Pacienta Andreea Bălan a suferit o intervenție chirurgicală cezariană, în timpul căreia a intervenit un incident obstetrical major, o complicație critică ce nu putea fi prevăzută la consultațiile sau prin investigațiile anterioare. Situația a fost gestionată cu succes de echipa medicală.

Potrivit statisticilor, sunt foarte rare aceste incidente: 1-80.000 nașteri.

Ca în cazul tuturor pacienților Sanador, spitalul nostru respectă dreptul lor la viața privată, astfel că niciun detaliu medical nu va fi oferit opiniei publice fără acordul familiei”, a transmis clinica privată Sanador, pe Facebook.

Mesajul a fost distribuit și de soțul Andreei Bălan, actorul George Burcea.

Un medic de la clinica privată unde este internată cântăreața Andreea Bălan, care a suferit, luni seară, un stop cardio-respirator în timpul unei operații de cezariană, a declarat că artista este în stare stabilă, dar va rămâne internată pentru a fi supravegheată.

Andreea Bălan a suferit luni noapte un stop cardio-respirator, în timpul operaţiei de cezariană la care a fost supusă într-o clinică privată.

Soţul ei, actorul George Burcea a făcut publică informaţia şi a ţinut să precizeze că acum starea ei este stabilă şi că fetiţa lor este sănătoasă

Loading...

Recomandari

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More