Reacția polițiștilor de frontieră când au văzut mașina cu numărul care conține o înjurătură la adresa PSD

0 52

Maşina înmatriculată în Suedia cu numerele care conţin o înjurătură la adresa PSD și care a devenit virală pe internet a intrat în ţară pe la punctul de trecere a frontierei de pe autostrada Nădlac-Arad.

Şoferul a făcut rovigneta pe 30 de zile la tonetele Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere din vamă, iar angajaţii au rămas surprinşi de numărul maşinii – transmite corespondentul Europa FM, Ciprian Boițiu.

Angajatul care a făcut actele pentru rovignetă s-a blocat când şoferul i-a dictat numărul de înmatriculare, a cerut actele maşinii pentru a verifica personal numărul şi, pentru că tot nu i-a venit să creadă, a verificat personal plăcuţele cu cele 7 litere .

La un moment dat, cei de la rovignete nu au ştiut dacă să introducă sau nu numărul în baza de date.

Potrivit informaţiilor care circulă pe internet, şoferul maşinii este un român din Suedia, care şi-ar fi pus aceste numere după ce s-a decis să vină în ţară la mitingul diasporei împotriva PSD şi a măsurilor pe care social-democraţii le-au luat în domeniul justiţiei.

În Suedia, numerele de înmatriculare preferenţiale pot costa până la 650 de euro.

Poliţiştii spun că nu pot lua măsuri împotriva şoferului atât timp cât actele de înmatriculare sunt în regulă.

Potrivit unor surse oficiale, Poliţia Română ar puteaa face demersuri prin Ministerul Afacerilor Externe pentru a cere autorităţilor din Suedia să retragă numărul de înmatriculare pentru că ”se poate considera că mesajul este unul ofensator şi contravine ordinii şi liniştii publice”.

Recomandari