Reacția Mariei Dragomiroiu atunci când a aflat de impozitele pe nunți. “Se iau bani cu milioanele de euro în România”

0 51

Maria Dragomiroiu este una dintre cele mai iubite artiste de muzică populară. Aceasta a avut prtima reacție după ce a aflat de impozitele pe nunți și critică dur decizia.

„Eu mi-am plătit tot timpul impozitele, am firmă şi nu am niciun fel de problemă. Dar nu aici este plusul care să ajute ca în România să se trăiască bine. Nu de aici se ridică PIB-ul sau România va face mai mulţi bani la buget. Se iau bani cu milioanele de euro în România, acolo să se umble! Noi aducem un pic de bucurie oamenilor, nu la lăutarii amărâţi care muncesc şi stau în picioare. Ei nu fură, muncesc. Alţii fură şi nici nu plătesc. Eu mi-am plătit tot timpul pentru că vreau să stau cu capul liniştit pe pernă. Dar sunt oameni amărâţi care abia aşteaptă să vină sâmbăta să ia şi ei două, trei sute de lei ca să trăiască până săptămâna viitoare. Să mai dea şi din ăia? Nu e normal. Foarte rău că nu ne mai revenim şi noi la normal’, a declarat Maria Dragomiroiu, pentru DCNews.

Agenția Națională de Admnistrare Fiscală (ANAF) a început să trimită tinerilor însurăței scrisori prin care cere date despre formațiile de muzicieni angajate să cânte la nuntă, despre fotografi și despre restaurantele în care au organizat petrecerea. Cei care nu oferă informațiile sunt pasibili de amenzi între 2.000 și 5.000 de lei. Experții consultați de Libertatea spun că este mai mult o măsură de prevenție, pentru a obișnui lumea să ceară bon fiscal la astfel de operațiuni.

Recomandari